BOUNTY KILLA FREN “BIN” SELL OUT FURNITURE AND DEM TUN HIM DOWN A EMBASSY!!!!

bin

Run in pan dis met,,,, Avis (rent a car service) a mash up , mi fren just bring in di news seh har man bounty killa fren di big body one Weh dem call Bin” get denied a embassy . She say him go married Gyal fi get him citizenship and she Neva kno bout it till married buss. Shi seh shi mark a X and seh him naa get tru. And soh said soh done the immigration officer stamp a big DENY inna him blue book. Mi fren seh d Bwoy bin ave duty mind him sell out everything inna him house and only gi har the toaster. Mi fren say bin only ave a bed inna him house and the car Weh him still a drive sell to , d owner soon come pick it up. She seh wen shi home shi sympathize wid him like she feel it but inna har heart she a say” f**ka yuh”. She seh up to him Wet Sunday best him gi Weh seh him ago migrate . She seh him get hype up all of a sudden pan har and him not even did get the buss yet. So met mi need hunu input pan dis should ppl sell out all a dem belongings before dem get dem viza? Soh unnu Naah guh si Bin a Wet Sunday nor Bounty Sundays fi awhile cuz him “sell out”

0 thoughts on “BOUNTY KILLA FREN “BIN” SELL OUT FURNITURE AND DEM TUN HIM DOWN A EMBASSY!!!!

1. Good morning Met…Sender I’m trying to understand, did he went and get married while trying to get a regular visa or someone was filing for him already and he got married.Its no big deal, years ago my dad was filing for me and I was turned down for a visiting visa.They said it was protocol they could not issue a visiting visa if its in their system that I’m being filed for already.I gave away my belongings AFTER I got through

1. Truth. that is protocol. it is one or the other. Both can’t work together. Bin nor his supposed wife have no understanding of filing procedures. The wife has to file for him in America. Why did he even go to the embassy in JA to apply for a visa is beyond me. Impatience I guess.

2. Anony same thing me a sey sender get the story right cause if him married and somebody file fi him he grantee to get thru and if him go file fi visiting visa he is not gonna get it.. They are gonna wait until his filing come thru.. The gyal just mad she got the toaster.. I bet she never buy nothing put inna the man rass ok house but she want something out dey.. Some gyal really serious..

3. There is no guarantee that you will be approved because someone filed for you.
    He can get denied based on a lot of reasons.
    Police record.
    Drug test
    Petitioner not a tax paying citizen.
    Petitioner has a record

4. Rass mi kno him!!!!! Mi hear him Oman talk bout it !!! Lawd god tha Bwoy deh too hype ! And wicked a dat fi reach him. Dwrcl the Bwoy sell out lol.

5. A y dah guy deh look like one boy Weh always itch up unda bounty killa . Everyday him deh road a pawty. And a tru to rawtid a long time mi Nuh see him . Woooiiiiii

6. But this yah stori yah sweet . Wat a wicked Oman . Deh a road a chat har own man business . But she shoulda use the toaster and rass him. Lolololo lolol. Mi a advise dah man yah fi sleep wid one eye open.

7. Ope seh d gal lef him rass cause shi si seh d bouy Nuh want r all shi get a one tosta but yuh c seh shi a idiot cause shi deh deh a gwane like shi sorry fi him , when him get tru yuh might get a rass tump inna yuh mouth , some gal too blood$&@$& fool.

8. Good morning Met n metters
    Cresha it is sooooo obvious that u were the receiver of the toaster while I can understand ur joy of feeling he got wat he deserved just relax ma cause all might not lost to him, he n his wife can reapply so teck it easy n never rejoice over a next man’s downfall

9. EVER DAWN ON SENDER THAT HIS GIRLFREN MIGHT HV HER OWN FURNITURE & DIDNT NEED HIS? ITS NOT EVERY WOMAN DEPEND ON MAN & DEM THINGS ENUH. U NUH SAY AVIS RENT A CAR? SHE HAS A JOB EVIDENTLY. WS THINKING IF ANY1 WS MIGRATING IF ID NEED ANYTHING; JUS SAYING. NOT EVERY1 NEEDS PPL STUFF, SOME PPL HV DEM OWN.

1. Melissa that sound like you in the last part of your comment you gave yourself away you said ” if I’d need anything” ” just saying”

Leave a Reply to Cresha Cancel reply