BOUNTY PLEASE TELL MI DIS A JUS A RUMOR -_-

Bounty-Killer-1_w445-Optimized

PEOPLE NEAR FAR NOT SO FAR WIDE DEEP ..DUNGLE HEEP JUNGLE BATTAM ..UPTOWN , DOWNTOWN , ROUNSUH…DESSO…OVER THERE…RIGHT THERE.. BESIDE..UNDERNEATH..ALLBOUT COUNTRY SIDE GULLYSIDE..RIVERBATTAM…SEA BED….YES EVERYBADDIE WHO IS ANYBADDIE LISTEN TO DIS……….. HAYYYYYYYYYYYY A DOE WAA LAUGH OO CAUSE DIS IS A VELLY VELLY SEEELYLUS RUMOR….JEW TO HOW BOUNTY LOVE CALL PEOPLE BATTEY MAN AND DO UP PEOPLE AFTER HIM AND DEM TUN FREN…………….DI PEOPLE DEM SEH………….AND MI NAH CALL NUH NAME MI DUS WANT UNNO PRE………AND PREEECHYHATE DI LYRICS :ngakak..DI PEOPLE DEM IS R SED………. WHEN BOUNTY WALK AND CLASS UP CHAM DEM……………DI MAN DEM MEK A PLAN FI WRITE TWO SONG DASH GI HIM BUT DI LYRICS DEM WAS ABOUT HIM………..IN ADDA WORDS DEM MEK HIM SING SONG A BUN OUT HIMSELF AND HIM NEVA KNOW …………TILL TODAY……………JAMAICA DONE OOOOOOOOOOOOO MASH UP GUT OUT AND RINSE……….WE R WANTS TO KNOWSSS IF DIS R DUS A RUUUEMER…BUT WHEN A PRE AND PREECHYHATE DI LYRICS …MI HAFFI BUS OUT A LAUGH OOOOOOOOOOOOO…………BOUNTY…PUT DIS ONE TUH REST BECAUSE DEM MEK YUH SING SONG BOUT YUHSELF …A CYAH BELIEVE MI HOIES :nerd

Can’t Believe Mi Eyes lyrics

Bounty Killer

INTRO:
Mi nuh know how dem man yah fi talk bout dem a run di place an how dem a badman
A bleach dem face an a cream dem hair inna tight pants
Bum out dem b***t!

Verse 1
Well I caan believe a how battyman get so bold
Mi caan believe say Rastaman a tun p**yhole
Mi caan believe di little taker dem get so cold
Mi caan believe mi eye, mi caan believe mi eye

Mi caan believe some name mi a hear say a men
Mi caan believe say tight pants come een again
Mi caan believe say gunman an battyman a fren

Mi caan believe say battyman a run people place
Mi caan believe di shotta dem a bleach out dem face
Mi caan believe say certain man a come pan wi base
Mi caan believe mi eye, mi caan belive mi eye

Mi caan believe di gal dem a guh the other way
Mi never know Jamaica woulda have so much gay
Mi caan believe di government dem inna foul play

Well if smaddi did tell mi mi woulda say a lie
Say certain man and certain man and certain man a guy
Mi see it fi miself water full up mi eye
Da one deh an da one deh a spy

P**yhole caan believe say gunman a buss murder case
Caan believe say ghetto youth a live certain place
Dem caan believe a we dat stan up side a Mase

Dem Caan believe dem eye, dem caan believe dem eye

Dem caan believe say little from dis dem haffi run
Dem caan believe a we decide when war fi dun
Dem caan believe a we siddung pan certain gun
Dem caan believe dem eye, dem caan believe dem eye

Dem caan believe say ghetto youth a siddung an think
Dem caan believe say ghetto man have Alize a drink
Dem caan believe say Matches Lane and Garden man a link

Dem caan believe a how dem deh a farrin an a gaze
Dem caan believe when dem come back an wi a blaze
Dem caan believe how a new tune have di craze

From Top

*** DI PEOPLE DEM SEH BOUNTY CALL DEM BATTEYMAN AND HIM AND DEM A FREN SO HOW HIM A BADMAN AND DEN A CALL DEM BATTEYMAN AND HIM AND DEM A FREN………AND NOBODY PANTS DOE TIGHT LIKE FI HIM….BOUNTY REST THIS RUMOR OOOO ***

55 thoughts on “BOUNTY PLEASE TELL MI DIS A JUS A RUMOR -_-

1. Bella wats up mama :peluk an den ppl hear dis shit an run wid it wen fuss ting killa is a man reside a yawd suh dat deh verse is totally incorrect

Dem caan believe a how dem deh a farrin an a gaze
        Dem caan believe when dem come back an wi a blaze
        Dem caan believe how a new tune have di craze

1. Dis a straight bullshit…..it quite common a Jamaica fi di dj dem style each odda as battyman an bowcat if dem a argue even if dem a did fren…..matta of fact das all dem really tell each odda an den likkle afta dem a fren agen lol

1. not if a sumting whey people plan and laugh bout..when cham and him did fall out him class cham and di next man and maybe tink dem neva hear so di people dem se di man plan fi him dis way..if a true dis would be di biggest insult ina dancehall history

1. this a rubbish still, cause nuttn nuh hold dung fi long inna di dancehall industry, so this couldnt survive 15 years without getting out, even kartel woulda been use it as ammunition inna him catalog long time… like how all di shit up angel bed ting go, mi hear bout dat before addi mention it an bloops it reach a road!!!

2. Davekelly wrote dis song fi killa an dis was way way b4 him an dem fallout suh senda naa meck nuh sense……met every dj call each odda battyman an bow cat inna war…..das y mi nuh falla up di beef ting nuh more cuz das all dem hav fi tell each other

3. is this a slow news day. This song do from 19 o long. not sure how this relevant today. is this the latest news on the Killa ? All his court case them finish ?. No baby mother drama ? no twitter beef ….

Can’t believe say this is now the major news about Killa

1. Nyam it yes. But wen yuh nyam it and nuh knw seh a fi yuh name deh pan it. Or if u sing di song an nuh knw seh a yuh self yuh a sing bout. That’s the moot of the matter

4. a weh the rass this? the site get hack by jflag or MET drop asleep and lef the keys wid shebada.

this a fukkkry and should be deleted? a wha smaddy a try fi force killa fi do sting?

5. A nothing them no have fe talk about love u bounty killa you a da boss and will Eva be the boss a truth them no like fe here

6. Can’t believe mi eyes release date was November 3, 1998 while Bounty split with Dave Kelly and Baby Cham in latter 2000. There differences started to brew from Baby Cham not attending/performing It’s A Party in June 2000. So yes, this is a rumour.

1. Oh ok, thanks for the clarification. People during those years were spreading that rumour about It’s A Party, but that made no sense to me. But the sister remark makes sense.

7. Mi nah side-eye nothing! Me live by one motto “if negga sey so…something GO SUH”. A because a loud mouth “all man” supreme Bounty Killa nothing nu go so? Please…me nu put nothing pass nubaddy.

1. MET me nuh follow cause it look like yuh serious wid this. who is dis “DEM”?

how this fi make any kinda sense when the tune yuh post release 1998 while killa and cham thing a 2002? the battyman them a psychic to?

8. Any body weh a follow dancehall longtime know this is BS, cause can’t believe mi eyes, did long before bounty an baby cham had them feud, and is more than 2 songs Dave Kelly write fi bounty but all of them was before the feud start between them.

9. I tink a gaygas a drum up dis….. but killa dun dead already suh nigga yuh beefing wid a corpse dere’s nuttn yuh can tell killa weh everybody nuh dun tell him already lol

10. @Met,unu loww me d.j..Its a crock a shit, but as di article sayyyyyyyyyyyyy RUMOR!!!!..Unu leff me awtiss, kmbct..

1. u si enough people a shani shani u run in wid it..doe dweet, let it guh doe wear it out…tuh di matter ure angry about di last time mi check killa madda is no longer here with us but mi know duppy deh bout so h-are u a fance/fence or duppy declare uself before mi dash up salt n sulfur in yere :travel

1. You bad WITCH! I LIKE IT……blow dat mixture fi fend off de minions behind de leader cause yu know sey falla fashion is a bad spell round here….lololllllllllllllllll

1. chuh_______________________________________________________________ mi seh if him was a ooman some a dem wuda breed him wid sextuplets

11. I jus DEAD TO BAXCOVA!!!!!!!!!!! Met gwan back go check yu inbox causing sey yu just killed me…….—————————————————-

12. I like this site this is my first time commenting. This post seems like some one is reaching and me neva see bounty in a tight pants. 2. This song was written before Killa,Cham and Dave and their falling out so again whoever wrote or sent in this post is reaching. Even if you not a Bounty Fan if you follow the time line then this story would not make any sense to you #Reaching.

Leave a Reply to Rollz Cancel reply