BRADY ANSA TISHA

9 thoughts on “BRADY ANSA TISHA

1. Dem bright sah bout deport you self cause you couldn’t send you friend $150
    Who is dem so gal go wok you know foreign hard a must hard it did hard mek you use to Throgg so don’t you say the woman fuck so really she fe fuck and send you bitch pleaseeeee
    Toya now you want people to deport cause you get deport gal gawn back a you country and stop mek little miss give you strength
    Moveand go way unu too bright bout unu vex over people things You talk say she send you 3 things you get nuff so people fe wok and mind unu
    How much time you get deported
    Why you never keep you self quiet after the first one and you come back
    Stop red eye of the gal $150 like you red eye a de store clothes whay put you in a this ya now

2. Bwoy me did a wait fi hear har dun Trisha in her native accent,but i think har navel string did cut under the clock. Dem dawg out Jamaicans but yet i don’t find any other island that anyone tries to sound like act like.The last time i checked isn’t Toya from St.Kitts or one of those island?

3. Yes she is from and want go ja and cuss the lady fe her things
    Who is toya go way ya tish don’t send her ungrateful rass nothing from she block you she have you up bout can’t send her friend nothing nope toya go fuck work suck (thief ) mek dem beat you at ja what’s up with you other family friends man dem a same so when she was her she always in Tina shop a gawn like she more than the Jamaican dem in her theifing shit see whay it put you ya now
    You deport you self to you country bright
    And I am not tish friend but dem gal ya too outer order from she block the woman she a get attitude fe the lady money dem duty party folk ya too red eye

4. As a woman you must have ambition fr dem dip you the first time u Shuda change your worthless life mother of about 7 kids you shoulda kno better but you choose to thief a wise up time now go get your life together bout u a wife a wonder a who a the husband stop beg Tish and go work since you hav man make him help u your life sad like , you see how you a get ugly bout you a bring dwn tish stop beggg

5. Brady no sah!! I’m not saying Tisha is right for calling you out for $150 on Instagram.

But lets be real you’re not really a good friend either, lets not pretend you have all the loyalty in the world. Likkle Miss lend you her money and you spend off the women money and then tell her delusional story seh mon tek it weh

Brady you said on that live that people love you and this & that so how somebody decide to rob you, especially from a place where people seh you gamble all the time!!!!