BRENT IS RICH AND SINGLE

14 thoughts on “BRENT IS RICH AND SINGLE

1. Brent need to go and buy some teeth and stop tek his wife money weh she Mek doing hair and a talk bout single.

2. :cool no…mi nah look pan him…”10 of the best shit they got” lmfao who dem people realy tink dem ah fool…no man

3. Brent stop cause u are so broke . It’s not even funny stop fronting ma nigga :ngakak :malu :ngakak Brent stop putting a 100 dollarr bill at the front and 10&20 in the back lmaooooo and stop telling lies :ngakak :ngakak

4. Nasty looking creature in day light have to asked the person next to me at the. BBQ if him a name Brent . Just look dutty and teeth them cho chop yuck with eyes look that like he need a zoo.

5. JUST TOOK A SHIT AND USED THE BEST SCOTTS TISSUE CVS HAD …. OH MY LIFESTYLE IS ONLY FOR THE RICH AND FAMOUS …….oh the smell off lavender when my shit floats ……#IAMBLESSED

6. What a dumbass. Then when him see the comments him ago say ppl are haters. Brent no one, and I repeat no one is hating on you cause u aint got shit to hate on. U ever notice say the really well off ppl dem nuh show off wid dem tings and money cause dem nuh frighten? U ever see Obama a post say ‘just got off Airforce 51 bitches, I’m the most powerful nigga in the game’? no u haven’t. di ppl dem used to dem tings. dem sure of it. unlike u weh look like u tief out money outta u woman purse when she a sleep so u cant believe u manage fi tief it and she nuh see so u run go post picture. If I ever see my man a post shit like this mi leff him instantly, I would be so embarrassed. U are such a ghetto hood rat bout u bought the biggest hoops kay have. U never hear say less is more? Big earrings look tacky on a man idiot bwoy. I wish I could open up ur eyes dem fi u and showw u how dumb u are. Go find something fi do