BUSY HEF YUH NEVA GUH DEH YUH NAME WUDDEN SEH PRESENT

Met Gud day me want you post this for me please. Dem seh this gal here busy Babymom nuh stop cry over busy from him breed her him don’t pay her no mind not even luk pon r and him woman weh him live wid wah fight her. Dem seh everytime dem see her she stay bad and and look hungry and how busy seh it’s not his child caw a nuff man him we deh on the entertainment business fuk so it could be anyone of them breed her.. Him seh she was jus a fling nothing more to it him take couple f**k off a her caw at the time him hear seh she easy like that from you have money she will fling the p**y pon you without a doubt.. (Edited).. Met it don’t look good for her now she a wonder a who breed har. Me sorry for her met

BUSY

18 thoughts on “BUSY HEF YUH NEVA GUH DEH YUH NAME WUDDEN SEH PRESENT

1. She is one dyamm eediot. Look how much a him bbymadda complain and reach ova yah. She shoulda run like teef when him seh “Hewllo”. Mi cah sarriie fi gal like she weh har PusC control har future. You no see how Shantell Tek har diss and improve har life. She deh Ny ah model and all these things. You go girl. Mi still a wonder if TOnya learn and move on yet..

1. I find these thing hard to believe, unless the man have her take a STD test before. ANY woman who have sex with a man without knowing their STD status is a fool. It is like playing Russian roulette with your life. Are men/women that stupid? How can a man say them he knows many men sex a girl and still have unprotected sex with her, while living with another woman? This doesn’t make sense to me.

2. It was not no fling cuz she travelled to Afica with him before pregnancy news buss, he wanted it to be a secret but somebody buss it on pinkwall and him a dodge her since, Tunya is the one who wants her to dash it weh. But i dont feel sorry for this girl cuz she walk and tek these kinna people, use to fck Gyptian back in the day and that was just a fling yet still she breed and did haffi dash it weh, frm she inna high school she get her 1st STD.

3. Poor Tinkerbell it sticky pon yuh, shi se Tonya call her and question har, but she never tell har fi dash it weh, and from Tonya find out busy cuss har how she mash up him life and stop tek har calls, she se busy wicked and lie a pure lie him tell. But all Usain bold shi did a f..k during the same time wid busy

4. @Met, YUH AH GUH LOW OUT MI FREN!!!!!!!!!!

@Highly, YOU, TOO!

AND UNNU LOW OUT DI MANY MOODS OF RE’…..D’…..L’…..AH MEAN, BAAAAASICALLY, I’M SAYING, BUUUUUSY!!!!!

@TUSAN, AH NUH YOU ME AH LAUGH AT, BOO, AH WEH HIM NAME DEH! @MET, CALL ROUNA REGISTRAR GENERAL FI VERY DI LATEST MONIKER FO’ MI PLEASE AND TONX!

:ngakak

5. So sender if the gal Wah cry over a man how it hurt u so… Like u did Wah breed Fi busy but him no fuk ugly broke like Unu a 3 years dem a fuk so if it was a fling it woulda dun long time the girl dun av her house stop watch out the girl pussy and go wash out Fi yuh stinking pussy no entertainer no want u so Wat if the gal Wah fuk entertainer how it a affect u yuh sad no bloodclat stop watch the girl and go watch yuh man Weh a suck pussylike dog

6. LOL which house she have she still live with her dad a Portmore she need to tek her bed off the floor all the man dem weh she f**k she couldn’t Mek dem buy her bed set.. She guh round her mom house r madda have a one bedroom weh she nuh stop mine the boy weh don’t want her madda guh breed for a bump and she cum breed for sum body weh nuh want her too like mother like daughter like to fuk for nothing..

7. Why Busy not claiming this ? Him n Tynya? She married. I can imagine how much woman him have. Dirty tunya bout dash weh she bright after she fight fi breed . him don’t want her….. Me
    t run this Tunya married busy don’t want she OE Tinkerbell….

8. As for Shantal screenshot facwtime how desperate. Him nwvwr want she either. Busy want be Bob Marley only difference he breed dirtiest of the dirtiest

9. U need to post some facta… Whoring Tunya is married. She and him lef.Tinkerbell don’t know who breed her. She hope is busy. Idk why to collect 5000 a week. He probably was cussing Chantal out or when she in Jamaica use opportunity to call him and screenshot. Unnu nuh shame? The man mean like starapple. Oh I see setting up shop for Kids. Busy smarter than u think. Good luck unnu
    sad bad
    …. M
    et post the truth!!!!!!

Leave a Reply to We nuh pet ppl Cancel reply