Blem in Jamaica, Portmore June 20, 2016 by Met Mate an mate living good after bout of dem f******ng the same man real man clown dem especially stefany dwl
Kmt stefany move on long time So how that a mate & how that a clown Dwrl U just haters way can’t live good with nobody I dnt see Ntn wrong with the picture Reply
Hst when ppl fight, you say dem a clown and when dem live good dem a still clown smh jus Mek sure you nah live in a circus Reply
senda dem look happy suh wah a ur problem? dem nah share di buddy wid yuh? maybe if yuh stop bite up yuhself an put on a smile that might help.. Reply
Kmt stefany move on long time
So how that a mate
& how that a clown
Dwrl
U just haters way can’t live good with nobody
I dnt see Ntn wrong with the picture
Hst when ppl fight, you say dem a clown and when dem live good dem a still clown smh jus Mek sure you nah live in a circus
senda dem look happy suh wah a ur problem? dem nah share di buddy wid yuh? maybe if yuh stop bite up yuhself an put on a smile that might help..