BUTTA FINGA SHOP ………………..SERIOUS INQUIRIES ONLY

0 thoughts on “BUTTA FINGA SHOP ………………..SERIOUS INQUIRIES ONLY

1. This come like the man whey did work inna TJ Maxx n thief the ppl dem tings n open shop a Flatbush mi hear say all UGGS n Micheal Kors him did a sell fi $20 so till dem trail him one day lock up him ass dem ppl yah badddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd to the bone

1. morning metty :peluk and mettyers

yuh see seh nuff a dem a waste time inna di ppl dem kuntry an wen dem get sen home dem blame evrybaddie but demself

2. Like really trica your mad low someone need to send this to att&t matter fact I will and macys uno too bloodclat Nuff! You not leaving macys alone??? Look how much time yuh haffi run out deh look pon Babette a grudge u grudge har tru she a finally breed and happy you never see her post no stupid shit like that!!!! How you putting up stolen stuff you stupid bad mind bitch!!

1. i doah tink anybaddie grudge babbette oooooo caw she hav a wutliss man n a tiefin career wat is dere to grudge? mi duss a ask still caw ppl tink everbaddie grudge dem :nohope

2. Hellooo my dear good morning nice to have u pls sit n explain the matter in depth wid us. (Obs hurry up n get some refreshment no man we have guest) ooooooo :2thumbup :2thumbup

3. Morning Obs, and Chuety, we need the corn meal, fi the special guess them in the house, and we all know they are here………………………………….I wonder if she want mackerel and soft boil banana. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

1. ayeeeeeeeeee nutten fi nutten roun ere is eidda she a guh swap mi fi sum gears or pay up har money ooooooo

all coconut milk inna mi ting yuh briteeeeeeeee bout give

4. No thanks ooooooo, mi nuh need nutten in that store please, I will go to Macy’s and buy my things when it mark down to what I can afford. Just leff mi porridge ooooooo. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

5. why are you guys hating on they hustle like really one of you said you gonna send it to att thats how low yall really are every single one of yall have aside hustle trust me we all do leave the girl man and leave the people dem post look how much people on ig post they shit !!! yall to bad mind and for ya info this is the batty man page not tricia !!!! and i for sure dont see nothing wrong with it people like y’all make people busniess bother y’all for no reason and as for bobbbtte why would tricia be mad she deh wid a batty man and cant breed and she is in jail !!!!

1. You sound just as dumb as she.. ..if you committed a crime and did not want to be caught, why leave evidence/proof of what ur doing

2. Tricks that’s f**k up u up here saying bobbette in jail u mD f**king mix up a grudge u grudge the bloodclat gal!!! A she teach u how go dress and if know bout clothes talk out how u use to f**k ur own cousin duty gal.!!! And yes I will fax this into art in the morning cause u don’t need a job u must thief bout side hustle just like u thief from AT&T and t

6. people need to wake up and learn that hustling by any means is necessary in this world. lol come on guys give pple a brake.

1. yuh see why education by any means necessary is important?? caw yuh want a break but yuh ask wi fi a “BRAKE” i kaintttttttttttttttttttttttttttt :ngakak

7. met wah a gnaw oooooo why could someone that working hard would badmind a butta plz tell me they re red eye n badmind if u ask me cause them want live like ri ri n jayz justsaying when them have house n land i feel some type of way plz n bobby deh a jail r wat ?

1. Met are you sure?????????????????? The rich Range Rover princess with all her priceless attire? A must someone she fight, a cudda neva tief she guh tief…..

8. Bobby deh jail ????????????
    Met a that u sayyyyyyy wid the belly no to rawsssseeeee a wha she did a thief a Gucci limited edition stroller no sahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Leave a Reply to BABYGIRL Cancel reply