BWAAY ALECIA FANTASY A CAUSE STRESS AND HEADACHE

SENDER 1-Hi lady u never go Jamaica yet who u think u fooling everybody knw a u and samgotti a f**k so stop it plz cause its not him alone a f**k u too

SENDER 2-Miss Spenda Gotti get tek weh unda yu nose see deh weh yu aguh chat bout trump sey now

13 thoughts on “BWAAY ALECIA FANTASY A CAUSE STRESS AND HEADACHE

1. Senders, leave the girl alone, so what if they are f**king??? Them the people dem be, they not stopping any money from coming to your pockets so what do you senders care???

2. The only place he can possibly take her and at least ten man nuh f!ck her dwl Samora mi lose offa yuh #CantTurnAHoeIntoAHousewife

3. Why y’all can’t leave the people them alone, it look like it bunnnn unnuh because Sam or Alicia never de wid unnuh. Kmt, unnu go look work and leave people business alone.

4. What a life i guss the two bbyfada dont have paper to take her so sam did are she really in love lol so who have the kids them so she can go her man dance a ja dancehall ppl i tell yu

5. So him and the wife not together no more sad so she nt getting her papers no more then ok this girl look nice hope she dont have no more kids cause three kids three bbyfada it dont look good

6. She not bad looking @all. Something about her look remind of a stripper. It not the piercing. Somebody help me out. For some STRANGE reason I thought he would date someone more classy looking. I don’t know her so I’m not sure if she have class.

7. Polish f**k every bbc thing and these danchall girls need to get them self together and stop f**k every man that have money a dance it nt polish alone she did a f**k one time ppl did a seh the little girl was nt lance child why cause when them a f**k them dont care all the two off her kids them she lose cause she leave them in a hus bey themselves and a party nw the bbyfada have the little bowy i dont knw who have the girl but ur nt a good mother cause ja u would nt even think about fi no man

8. Hw much time the global girls them chat her a them sameone have things a road a talk maybe because lance walk with them maybe a them sameone send her eeein cause them can chat her something mi here them talk mi wonder fi it there life them sameone tell ppl seh she losr the kids them the little girl get up and go out side and ppl call police and that why she lose them them all tell ppl seh when she did a wrk and make her fren come take the ppl them thing and she lose her job and now she a bartender go and look a good job sam only want to use u him have nuff gal a road same way and still a f**k the first bbymada cause mi see them all the time

9. If she loose her kids because of party she is one dirty bitch no matter who she dah wid or wah she wear she have no ambition and class she could pay someone fi stay wid her kids wen she going party she is a lowlife wah only weave an make up cover she is no bady shi is a walking dead if she loose her kids because of party no man will make her wife because whores cant make housewife .

10. But wait what did i miss frist she f**k gal and man so i see sam getting it both but one time them seh sam a batty man what change lol she sell pussy like dog and is the biggest hoe a dance yes are bbyfada tell mi seh the little girl did live with her mom in Florida and the littl boy fada take him cause she leave them fi go party ….and the global gal them chat she every day and fi yu see them lol cause them act like them look good gym call u two global sisters lol