CALLING SHANIKA WALCOTT TO DI PEOPLE DEM MONEY

9 thoughts on “CALLING SHANIKA WALCOTT TO DI PEOPLE DEM MONEY

1. Wait sub a di hair dat weh she owe you fah she a pose in a!?

And a next ting, when unnuh a go learn how fi run business? Stop gi out unnuh things fi get payment at a later date, unna a set up unnuh owna self fi get f**k!

1. Soh wait dere!!!!! Shi nay’n c sey it was ‘washed and blow dried old weave’ before shi tekki n wear it?

FOH!!!!! Pay di ooman fi had tings

2. IF YOU DONG HAVE MONEY DONT TEK PEOPLE TINGS AN THEN SAY IT NO LOOK GOOD AFTA U WEAR IT OUT, HUNGRY BELLY WALK AND TRUST A NUFF HIGGLERS PEOPLE LIKE U GUYS MASH UP COME BEGGIN FI TRUST THEN HIDE OUT AND DONT WANT PAY, F**IN THIEF, HAIR AND CLOTHES WOULDA PAP OFF EENA DANCE

3. DWL!!!!! I hope EVERY business person is reading comments like @anonymous12:45. If the hair did ole an stay bad den why she take the lady tings ???? Unuh fi stop gi waste gyal unuh goods nuh matta how dem beg, false hair is not a need if u dont have it whole out and lef ppl tings!! Di gyal fi chop off har hand like the olden days. Eediat Doniesha STFU cuz when ppl thief from u u loud dem up too, u shud be ashamed to be defending a thief, hope she steals from u too.