CAN WE HAVE A PICTURE OF THE HOME WRECKER PLEASE?

blinditem

Hi Met this gal yah har name janiese Brown she is a home wrecker she a f*k dis married man from Brooklyn name Kirk Morgan. And the worst ting is di man have him good up wife fi over 20 add years now. Dem did inna one secret group name s.o.j and him nuh stop flirt wid everyone a di gal dem in deh and dem just a throw dem selves pon him suh all di married one dem. Met mi seh dis gal yah think Mr community d**k want she cause a dat di whole a dem weh in a di circle call him cause it look like him a f**k off all a dem and dem a carry cocky feeling fi each other but yet dem tink seh dem a friend. Lol janiese Brown dem a laugh afta u because Kirk naw left him wife an daughter fi u mi sorry fi u because di same gal dem from Florida dem a chat u name behind u back and a call kirk wife ugly how di woman nose look like sweet pepper how har nose look bad. Leave ppl husband alone u live a big big new york and a community cocky u a run dung shame on you a hope him give u a dose a wah Charlie sheen have cause him a ole dutty nastiness. Married man nuh kno how fi control him cocky……..

4 thoughts on “CAN WE HAVE A PICTURE OF THE HOME WRECKER PLEASE?

1. Listen nuh Kirk wife, please to go and sort out your wandering jew cocky man and nuh come over yah suh wid the foolishness so early inna the mrng. Kmt. U sad like.

1. do you have any proof that its the man’s wife that post it, it could very well be someone he had sex with and bounce. people are disgusting especially women and will do anything to destroy other people.

2. Kirk Morgan the chief pon Facebook ???? The little Rastaman look everybody that’s one dog need a leash him used to cook for golden crust . Lady pleaseeee Kirk said u not his wife .

3. How come di man nay know him have a good wife suh him nuh fi cheat?? Yuh juss seh him nuh stop flirt wid di gal dem. So why yuh ah peg di gal alone as homewrecka? Bout leave people husband…pathetic