CAN WE HAVE SOME PHOTOS PLEASE

BLINS ITEM

so this is the story i got from a very reliable source . nika deh wid the twin breda jason , but jason wah melli and nuh stop spend up pon har !! melli go party and dance win some money , same time nika go on fb a diss up girl weh love dance and skin out ! melli write a status fi nika a dun har and nika write back a status a explain things and a seh a neva melli she a talk . but everybody knw a melli she a talk . nika we think u did bad why u nah own it seh a melli ya talk . nika fi a young green gyal u nah no shame , deh wid a man weh coulda be ur grandfather and to make matters worst him look everybody . him nuh stop walk and f**k u enemy dem and him nah use no condom …mi nuh knw weh u see inna him and him nah gi u ntn …u still affi a f**k like dog …nika stop tell lie bout two man ever f**k u …u walk and hide f**k too much . jason wah everybody and u affi suk him hood fi keep him ….u careless fi a likkle gyal …a wah day bloodclat kayla f**k jason and a raw him f**k her …unuh nasty bad

2 thoughts on “CAN WE HAVE SOME PHOTOS PLEASE

1. Kayla, Nika they all sound nasty! Raw in 2016 Gtfoh. Nasty set of girls and boy! One word Eweeelll! What happened to a personal man or woman? It look like those days are over with huh! Ruined by the media, self fame, homosexuality, self accountability, irresponsible parenting, nobody cares about each other, laziness, self entitlement…etc oh the list can go on and on! Too much man too much! #droppedthemicnwalkedoffstage

Leave a Reply to Beeasy Cancel reply