CANT PAY DI CHILD SUPPORT BUT FLOSSING ON FB

0 thoughts on “CANT PAY DI CHILD SUPPORT BUT FLOSSING ON FB

1. serious him serious Met. “dead serious” (pun intended). den im av di nerve fi say no further questions, like him a lawyer. HIm nuh realize him fi say nuh furda comment. KMT. den huim ago seh talk to him lawyer…..hear weh mi a seh nuh, mi ago look fo one a im song dem pon youtube, cause mi really waan hear fi him concept of english inna fi im rap music to raas

2. Metty, they not playin with these deadbeat bums no more, especially if these kids have special circumstances that require financial and medical support. The judge will turn the arrest into an outstanding warrant/felony charge…suh mek dem gwaan post post up dem heap ah antics and rae taye taye…back to school time is right around the corner, so whomeva owe up, betta pay up :hammer :hammer :hammer :hammer

1. Yeppie mi a look fi u eno cause mi know u always a bun out di dead beat dem lol
      MAPPIE NOT SO CHAMPAGNE UR NEXT BUDDY!!!!!!!

1. But Chuetty, nuh dis same ting meen tell unu couple months aback? This deadbeat issue is becoming a hot topic of concern for the government now because it is becoming a serious burden on the welfare system to have to help support these babies when their loser parents are not taking full responsibility and stepping up to the plate. It is costing the government BILLIONS of dollars in TANF to help provide for these innocent little ones, while this bum ni99as n’ bitches would rather floss n’toss up money instead of supporting their kids, simply because they hate or ah bad mine the custodial parent..more to come fe dem and dem champagne splashing, name brand wearing assses ca dem nuh si nutten yet…memba mi tell gnu!! Mine have an outstanding warrant as we speak. and owe a shiitt load in back pay, which doesn’t include restitution fees for his suspended license; the judge has already ordered him to pay bail @ $3,000.00 once he is apprehended..mi woulda seneen feem long dutty file archive/cabinet with all previous mugshotS, probationS, license suspensionS and many other run ins with the law, but Metty nav dem deh kinda time nor computa space pan ar hands fe waste…yes, deem fileS long, dutty and very very mucky :nerd

Leave a Reply to Met Cancel reply