Another person Bobbette mysteriously a post appears whenever she gets done out over here smfh
Anyone to get the attention off her some how her 2 biggest idols get put up the next day
No matter what u say about these ppl u put up on here Bobby u are there bigger admirers and to this day u nuh hotter then neither one
Suh u lose again! This have TK hands all over it like she’s a betta mother kmt don’t let me start on u
TK u always a dun Toya parenting but who ah tek care of ur son when u a run behind dem scammer mon u luv tek
Nasty TK u pick up one duttty monkey looking boi last year and seh is ur son father and u know seh dat deh black boy don’t favor ur son not even di toes u tek bare pics wid him and every pic u tek him hold down him head not one pic him proudly have wid him a own UR son! Di boy ask u fi DNA test and u gwan badddddd pon him and stop give him clothes and shoes cause u claim seh him a disrespect u ah ask fi dat! But di boy family never own di likkle boy and pressure him fi get DNA for him
Nasty TK di boy left u and u start tek down him pics dem fast cause u shame now u do up ur body and tink ur past is erase but dutty gal ur son need him fada not a mommy makeover
Tek di likkle bwoy a tunn poppyshow. That’s why. This emphasis on “dress up” puts her priorities on full display. How about a pic of you and the kid in a library, at soccer practice or something of that nature where your boy is being molded into a man.
Di fauxing fur a kratch di bwoy kin!! Everybody know yu a eeediat gyal, nuh drag di pikney inna yu dunceniss.
For real I agree 100 with the caption, let the child be a child..Why nuture your child into vanity and hype lifestyle. It don’t look cute, it looks desperate..jheeze what di muma backside would these “girls” do without social media. Insecure much!!!
Omg I never seen this kid smile in all her pics !!! Let him be a f***king child got once!!!! She has 3 kids? Wow thought that was her only child !! It’s so funny , her bio says she is a stylist for the NBA and NFL and I highly doubt that !! Bobbette is secretly competing with this girl and it’s sad
Eeediat Mumma. Wussara eeediat faada.
Worthless Toya she has 3 kids and 2 never got a candy from her, her breath always stink and she is a unfit mother
Why @ Little Willy?
So wrong, Toya Toya Toya
Willy please elaborate!
On IG, she only has pics up with him. Surprised she has 3
Christian Syrian family of Trump supporters gets deported
http://www.nbcphiladelphia.com/news/local/Assali-Family-Syria-Donald-Trump-Vote-Allentown-Immigration-Ban-Travel-Order-412238593.html
https://www.aol.com/article/news/2017/01/31/syrian-american-christian-family-that-voted-for-trump-gets-depo/21704523/
some comic relief for February 1…
:ngakak yes mi did see it …him think trump did like dem??
:ngakak :ngakak Hope di closest dem come tuh Merika is pon di tv screen inna Syria.
What’s her ig name
Another person Bobbette mysteriously a post appears whenever she gets done out over here smfh
Anyone to get the attention off her some how her 2 biggest idols get put up the next day
No matter what u say about these ppl u put up on here Bobby u are there bigger admirers and to this day u nuh hotter then neither one
Suh u lose again! This have TK hands all over it like she’s a betta mother kmt don’t let me start on u
TK u always a dun Toya parenting but who ah tek care of ur son when u a run behind dem scammer mon u luv tek
Nasty TK u pick up one duttty monkey looking boi last year and seh is ur son father and u know seh dat deh black boy don’t favor ur son not even di toes u tek bare pics wid him and every pic u tek him hold down him head not one pic him proudly have wid him a own UR son! Di boy ask u fi DNA test and u gwan badddddd pon him and stop give him clothes and shoes cause u claim seh him a disrespect u ah ask fi dat! But di boy family never own di likkle boy and pressure him fi get DNA for him
Nasty TK di boy left u and u start tek down him pics dem fast cause u shame now u do up ur body and tink ur past is erase but dutty gal ur son need him fada not a mommy makeover
Tek di likkle bwoy a tunn poppyshow. That’s why. This emphasis on “dress up” puts her priorities on full display. How about a pic of you and the kid in a library, at soccer practice or something of that nature where your boy is being molded into a man.
Di fauxing fur a kratch di bwoy kin!! Everybody know yu a eeediat gyal, nuh drag di pikney inna yu dunceniss.
Agree wid yuh 100%
For real I agree 100 with the caption, let the child be a child..Why nuture your child into vanity and hype lifestyle. It don’t look cute, it looks desperate..jheeze what di muma backside would these “girls” do without social media. Insecure much!!!
Omg I never seen this kid smile in all her pics !!! Let him be a f***king child got once!!!! She has 3 kids? Wow thought that was her only child !! It’s so funny , her bio says she is a stylist for the NBA and NFL and I highly doubt that !! Bobbette is secretly competing with this girl and it’s sad