CAPTION RIGHT OR WRONG?

16 thoughts on “CAPTION RIGHT OR WRONG?

1. Worthless Toya she has 3 kids and 2 never got a candy from her, her breath always stink and she is a unfit mother

2. Another person Bobbette mysteriously a post appears whenever she gets done out over here smfh
    Anyone to get the attention off her some how her 2 biggest idols get put up the next day
    No matter what u say about these ppl u put up on here Bobby u are there bigger admirers and to this day u nuh hotter then neither one
    Suh u lose again! This have TK hands all over it like she’s a betta mother kmt don’t let me start on u

3. TK u always a dun Toya parenting but who ah tek care of ur son when u a run behind dem scammer mon u luv tek
    Nasty TK u pick up one duttty monkey looking boi last year and seh is ur son father and u know seh dat deh black boy don’t favor ur son not even di toes u tek bare pics wid him and every pic u tek him hold down him head not one pic him proudly have wid him a own UR son! Di boy ask u fi DNA test and u gwan badddddd pon him and stop give him clothes and shoes cause u claim seh him a disrespect u ah ask fi dat! But di boy family never own di likkle boy and pressure him fi get DNA for him
    Nasty TK di boy left u and u start tek down him pics dem fast cause u shame now u do up ur body and tink ur past is erase but dutty gal ur son need him fada not a mommy makeover

4. Tek di likkle bwoy a tunn poppyshow. That’s why. This emphasis on “dress up” puts her priorities on full display. How about a pic of you and the kid in a library, at soccer practice or something of that nature where your boy is being molded into a man.
    Di fauxing fur a kratch di bwoy kin!! Everybody know yu a eeediat gyal, nuh drag di pikney inna yu dunceniss.

5. For real I agree 100 with the caption, let the child be a child..Why nuture your child into vanity and hype lifestyle. It don’t look cute, it looks desperate..jheeze what di muma backside would these “girls” do without social media. Insecure much!!!

6. Omg I never seen this kid smile in all her pics !!! Let him be a f***king child got once!!!! She has 3 kids? Wow thought that was her only child !! It’s so funny , her bio says she is a stylist for the NBA and NFL and I highly doubt that !! Bobbette is secretly competing with this girl and it’s sad