CECILE??????

AS A BIG WOMAN YUH THINK THIS SHOULD BE PAN YUH INSTAGRAM? HOW YUH TINK IT MEK YUH LOOK?????????????????? MI NAH BEG NO MAN FI TEK NO PICTURE WID MY PICKNEY SUH YOU GET SOME PRIDE AND SHOVEL DAT UP BOUT HIM NAH RESPOND TUH YUH WHATSAPP….UNTIL YUH CARRY HIM GUH COURT WE DOE NEED FI KNOW…WHY YUH NEVA DM USAIN?????????????????? INA DI SED BRET…CHRISTOPHER MARTIN GO MINE YUH CHILD…………YUH DID ALWAYS WANT BIG OOMAN SO GO PLAY DI BIGMAN ROLE …………..AND BEG USAIN HEF YUH DOE HAVE IT :travel

IMG-20150918-WA0001-Optimized

0 thoughts on “CECILE??????

1. Attention she looking cause how much pickney nun have nun father jus tell the school u dnt know the father whereabouts. Them can’t force you to get picture a father. KMTpopppy show

2. Is KARMA ah reach Buddy tegehreg. All di man weh she teck she go breed fi di brukkist one. She neva memba is so she leave him otha child mother hopeless when she juss did start breed and wah di world fi know is fi har man. CEcille is one baby you have and you can teck care a har wid ease. YOu thought Chris was Naive and you would have had him wraapped around ur freaky little fingers forever. Chris is a Scorned man yes, but it look like Usain put him on to the life of all life you a commona to Chris yah now,. Him no memba you and dat a bunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn you. YOu teck him and leff di baby madda wid no help or way to communicate wid him and now you a cry wolf. gal go sidung and continue scratch Popcaan hood bridge yah.

3. hold on deh , you she guh pon people radio go talk say vegas don’t know how to use social media….so is this how it is supposed to be used? big head, big hole gal you chat too much….go mek stink mouth popcaan tek picture with you pickney…..bout you a try embarrass the man….nobody have no respect fi you, you screw all all the artistes and producers dem and dem a chat a laugh how you lose, so stop gwane like you are anybody. dutty nasty gal!!!

4. So she don’t have him numba fi call him an leave message? Chris why you hiding from your responsibilities? Am going to assume a she alone finance Nana birthday trip to Disney….. I was like damn, where’s Chris…. On a world tour, a yard, no $ to celebrate with his daughter or he’s a dead beat? Cecile just answer my question

1. why should she have to photoshop picture when the man is not dead or live in another country

is so Chris hate him daughter he cant take a picture with his own child

for the childs sake ??

must be so embarassing for her at school when everyone else turning in their project and poor Nana cant :malu2

and all the teachers and parents know who her father is

do better Chris

their is a thing called co-parenting

5. ahm she said its NOT money – on her page she just came back from a nice disney trip for her daughters birthday which chris was noticeably missing

maybe like most men hes not playing an active role in the childs upbringing and development

and he lives on social media and i’m sure sees her whatsapp and is ignoring her so why not publicly shame him

why is the woman and her pickney must suffer in silence while evrybody bigging him up – bout big deal LOL

and all the blame cant be blamed on Cecile, i’m sure she never rape or drug Chris when him breed her

regardelss a child is her now and he needs to play his part !

1. :mewek2 :mewek2 :ngakak :ngakak :ngakak

MET is what u implying ???

dwl

Usain have a hold on Chris ?
        Have Chris pon lockdown?
        :sungkem

:tkp

1. due to how chris heng on pan usain pocket a dat a gwaan pan what a gwaan….mi surprise we neva see chris under usain shoes battam whey day

6. Cecil nuh just do interview seh Chris is a great dad mi cannot bother wid all rounder cecil. From parkland close days this gal a hype and still cant reach nuh wey..

7. one thing wid me i will never ever run dung a man to do whats right for his child never if him dont want to god have a special beaten fi him i witness it wid my father sry i will not stress myself with no man to do whats right by his child

8. Duttywannabedbadgyalcecil yuh figet how u get that chile…. Unno gyal love tek ppl man an see how the men dem treat the women dem an still guh breed fi dem. Ah wah yuh did tink u different and dat him did a guh wife u to the end yea? Karma is a bytch. A chile shouldn’t raise without a father especially if they are alive. Just gwan tek care of har. A him a missing out pon har childhood.

9. Bitch you must have a picture wid the man somewhere…. low d man, attention seeking slut…Chris not into you, you freak him out enough already…low di man bitch and go get a picture off the internet or something and add popcaan and him kids to you family tree.

10. this cat just seeking attention cuz if my child father na do nothing fi him i will let his deadbeat ass alone and learn from it

11. Nuff a unno love chat rubbish. Who seh Chris bruk? Dat man fly out and do show 2 to 3 times a week and Cecile clearly seh is not about $$.

She a look attention after she a run down popcaan and a talk bout d man hot a big disrespect dat to Chris.

Sometimes unno fi think unno nuh realize seh Chris not paying her any attention suh she draw in the daughter . Cecile old and miserable.

12. Listen me..Unnuh cut out the F@ckery ..From my father days till now the John Crow dem think dem can just get a woman pregnant and disappear and another set think if they send money it ok..

Worthless men need to be locked up ..Do you men think the children should take care of themselves ?

I have my yutes and I change my entire life for them ,putting my dreams on hold so they can have an happy life with their father being there for them.It is quite a normal feeling for me,I don’t go out of the way to feel love for my children.

Every day that bwoy a tek pic with man and can’t tek pic with him child .Dirty wutliss P@ssy dem..

Then you have another set of John Crow,the women who justify the dirty men not caring for their children and trying to blame the woman for getting pregnant ..

1. No Jay no one blaming Cecile…when she did a tek chris and a laugh offa di next baby mother she thought her thrown would be all glory…also there is no way in hell mi a go pan social media go talk seh my baby father nuh have no picture wid my child..Dem fi have pride

2. 1 listen it is friday and the child not going school tomorrow (saturday) 2.next thing i am sure she have pic somewhere with him and his child 3. i think she being petty when she said a pic like this one girl plz 4. its clear him a mine his daughter cuz she said its not about the money suh why the hell bring asking for a pic to social media 5. i think she is doing this for attention she cum inna star bout small mind popcorn and now this girl plz go watch leap frog with yu child and bill

13. We don’t even hear from Chris yet ppl a seh him wutless , cheap, not spending time etc. suh if Chris did seh Cecile not taking care of their daughter unno woulda believe ?

Nuff a unno too gullible. Unno don’t even hear d other side. Cecile a big woman and u think a child woulda tame her and Mek her mature but she still immature.

A woman can’t do what a man do and be a lady. When u have young children especially daughters be careful how u grow them. Girls love their fathers but follow their mothers.

14. And every interview Cecile do she seh Chris is a great father and even though he is busy he tries his best so where all of this coming from?

Nuff ppl who tek Cecile side

1) den baby father really treat den bad and den a talk from experience

2) don’t like to see him with usain and the other celebrities

3) just don’t like him

Because how can every interview somebody seh d person is a good father and the one time she a cry fi attention him bad.

15. is attention the old dun out whore a look! The man not looking Pon har, so she drag in the pickney! She trying to create a buzz fi har hair line…..

1. makes sign of the cross :shutup:
      was about to say something and di holy spirit say hold :hammer
      may God go with her and dat hair line :travel

16. cecile know the man deh a costa Rica from sept 11-19 so why she post that? If he was in Jamaica I could understand.

Cecile you have too much time on your hand. Nuff mothers in Jamaica have 3 or 4 children and not even get $1 fi help send dem back to school but you a look attention and ur babyfather not even on the island.

Is wha, Popcaan deh pon tour too and u lonely?

17. U know mi hol a meds and come to a number of conclusions first Metsy hi wats up
    Now Cecile use to wrap up dis llikkle girl like how u see Micheal Jackson use to wrap up blanket that baby face was a mystery for quite awhile ok 2 this is something the child will be able to see when she gets older as these things are forever so how come y come big face come a look attention with the child now meck this loose cannon go sit down all the way in the back by the exit, look like she caaa find no gal front fi chew pon and popcaan n har regular suspects must be out of town kmft
    Don’t violate a child like this man the poor baby no need this n fi wha sell two pack a donkey tail?????? FOH whey Cecile known bout hair cho

18. Family issues do not belong on social media. If worse comes to worse please photoshop a picture of him and the child and keep it moving. You cannot force anyone to be an active parent, they are either involved or they are not. Yes, it may hurt that a man does not choose to be an active figure in his child’s life though providing the financial resources, but it happens everyday, ask Heidi Klum, she can tell you.

If is even fi pride sake me could not be reaching out to di father of my child through social media, dat shyt is too damn weird and undignified.

19. Cecile is 40 years old next year she need fi chill . You can’t have a next man roun his daughter, especially another public figure and expect d man fi nuh vex.

20. First cecile ah 42 inna real life
    Ask har fe har age paper
    Second nuh dis respect only facts

Cecile did eant chris fe react
    Or get ah reaction from chris
    She want him fe jealous.
    An still hasnt moved on as she would want people to believe.

Poppy is ah pawn in all ah dis
    An is also there for har own financial motives
    Poppy hood soft like over ripe
    Plaintain lmao
    Mi only ah talk facts

She have luv fe poppy but still
    Live chris poppy i give you
    Respect cause financially
    Him ah provide fe nana an really seems to bond wid har

But wat i dont like is de shack
    Up ting.wid poppy ah crystal ball can tell yuh say dat nah last.den she haffi subject nana
    To ah next man.
    She should keep nana away from
    Any men unless it is a commited
    Relationship.
    Cecelie an poppy in like dem
    Nuh in luv.

An nana use to har daddy an yes
    Cecile body shoulda full ah bed
    Sore tuh ratid.cause she is ah dancehall mattress jus facts my
    Girl.

Get ah man yuh age an make life
    Fe yuh an nana know mon an stop
    Gwan like yuh ah young girl
    Sixteen.it nuh look gud kids are lead buy example.
    Get over chris please him nah look back people influence
    Chris that your age difference
    Would hinder de aspects of.
    Him an yuh realistically growing old together yuh already reach border line my girl.

Even thou uno have nana stop use nana fe get a reaction outta de man star.move on poppy
    Kool nice youth genuine but him
    Soon wake up an when him gone.
    Dont put yuh life pon gram watapp etc.
    Big man to de ting my girl
    An set example fe nana