CHARACTER IS LIKE PREGNANCY FI TRUE

BECAUSE IT A SHOW UP ITSELF RIGHT YASSO LIKE A BIG 9 MONTH BELLY….OPHELIA MI NUH HAVE DI WORDS FI DIS MAYBE YUH CAN EXPLAIN LIKKLE LATER TODAY

oo-Optimized

0 thoughts on “CHARACTER IS LIKE PREGNANCY FI TRUE

1. di two a unnu up a top deh especially di one a call dung family services can go nyam shit and dead a bush…which bloodklaat jamaican parent never tek a drink and dem pickney say mek mi taste it and mek di pickney tek a sip…some pussyhole deh a farin too long and fall fi di farin bullshit and dont memba whe di f**k dem come from…..

1. You really sound retarded. Well guess, what, my mother never gives me any alcohol to sip or taste or have me participate in any inappropriate video. You are a real buffoon!

2. @ Dick r harde…Listen mi DICK U R NOT HARDE annu my fault u having this type of difficulty…must be why u so agitated inna di Sunday ya…stop act shy and beg u doctor write a prescription fi di likkle blue pill dem…If yuh mumma a gi u alcohol from u were a pickney mi can undastand why DICK U R NOT HARDE…any f**king time u cum 4 me on Pinkwall wen mi neva call fi yuh and yuh soft hood Nasty Dick U R NOT HARDE..know say mi ready.

1. __________________________________________________ mi huh really waa laugh but y u seh him shy? :ngakak

1. mi ded now____________________________________________________________
      mi see him comment and go fi ansa and a mind seh no ..now look yah :ngakak

1. doe badda aid it :ngakak
      a so mi shame when mi gwaan bad tuh but when mi see di don’t be shy mi choke and read from di top agen lolol

2. Well, my mother always gave mi a likkel a di egg punch she used to meck even when mi bout 5 or suh, my dad always gave mi a likkle sip a him tings and from mi a 10 mi always had champagne wid mi parents pon New year’s eve. Nopes, mi nuh see nuh reason fi call cps fi a likkle sip. However, that song was highly inappropriate to be singing with two boys. I would not even play this crap in my house to listen for myself much less for children, dem would be on some Classical and Jazz continuously. Lady, you have to be better, you teaching your male child the value of womanhood and how to treat women in the future.

3. Call CPS fi wha?? kmt me see worst u can clearly see a taste she gi d kid a taste a d Jamaican rum when me a bake my kids dem ask fi taste d wine not d rum n me gi dem a taste (dem no like it doe) but me n noen a my pikny dem na go in a camera a sing long titti song no way more of all MET me a tell u d truth me try fi no play certain song round dem – yes dem a go hear tings but me n dem na go in a d sam eting no way. To each his own – Wha gwaan MET :peluk