CHARLENE DEM SEH DI WIG DEM

Tony matterhorn when will your baby mother ever invest in a good ass wig? She always be bad mouthing other bi**hes and she with her punk ass self don’t look right b**ch go fix your hair Anit your cousin an hairdresser or sumn go link Her and stop doing your damn hair your self

IMG_3732

IMG_3735

IMG_3736

IMG_3737

13 thoughts on “CHARLENE DEM SEH DI WIG DEM

1. Who teck pictures beside bed like this and post it.? Charlene yuh hair and yuh clothes and yuh shoes and yuh long chicken foot toes wey always hang over yuh shoe wack.Charlene always look so dirty somebody needs to put her into a tub and bath her.she is so sloppy and then always walking around thinking she be look fab.Charlene yuh run go breed fi Materhorn,and him nah look pon yuh him not even call yuh him baby mother him Cal yuh laya,mother yuh nuh shame bitch. Charlene yuh a real Sadamite, because yuh breed fi the gal matterhorn. No class charlene. Go get a job and stop live off welfare and stop walk and sex are yuh man friend them and stop sex off the man them fr bronx to bk, jersey, queens,Jamaica. You need to change yuh ways you have 4 kids now and u just 32 yrs old .and Charlene stop look war over Joe tex yuh first baby father because him hate yuh and him nuh want yuh. That’s why him new side chick burst yuh ass the other day in wembleys, and him laugh at yuh and went home with the little girl.yuh cannot keep no man Charlene as them sex yuh them duck yuh, yuh need Jesus charlene. And please stop going to Jamaica wot yuh broke self and wearing those garbage clothes that you be stealing.you the only shoplifter that doesn’t wear good clothes .yuh thief good clothes for yuh man them and garbage for yuh self. U sad charlene. Girl bye

2. GM Met, Metters and Peepers….I haven’t been commenting for a while now, but mi read EVERY day. Bwoy Met de site no loose nuh sting to RASS every day yu put up some helpful, informative information. Gwaan do yu ting and stay bless.

DE Peter King part…weh MP dig out Commissioner have mi antennas going crazy…caws mi in-law was Commissioner at that time and de McMillan did want put dem back in ah uniform. So mi go call my In-law now aND SOME TINGS WEH REVEAL :matabelo ONLY GOD CAN HELP all who de pon de tape…BECAUSE MI IN-LAW SAW SOME OF DE TAPES!!! Him retire now still, BUT MET, grung too good fe some of dese politricks, lie-yers, and to mention de Jancrow dem weh cyaa serve and protect…be caws not even dem batty/mouth dem couldn’t protect from de amount ah hood dem suck and teck…to my knowledge ANY TING NAME POLICE WAS DE BOTTOM FEEDERS/RECEIVERS.

PNP ah my party from birth an mi nah sell out…BUT…AH NUFF F**KERY DEM AH ABIDE WID DE HOMO TING BECAUSE WHOLE HEAP AH DEM AH BATTY F**KERS IN AH REAL LIFE!!! Any day PNP drop out a de office watch :hn weh ah go start peep out!!! Because NUFF ah de ACTIVE MP’s, LIE-YES and Police dem ah PNP!

Never see smoke without fire…why unnu tink Portia supposedly claim say she ah go review de Buggery Law?

3. I don’t know this girl personally but what I’ve seen on all the youtube videos I’ve seen she doesn’t look good, she looks crazy all the time like she wants to hitch up and belong some where if she can put herself together maybe she will have a better chance on finding a good man out there, good luck to you lady!

4. Charlene did u tell tony u f*king selector gfus charlene the clean up lady stop send u baby go ja fi f**k dung the tri state