Watch di f**ka dem face tuh nuh. Mi nuh like teef eno… is betta Mi did see some baby feeding inna dem hand den Mi writings would say something different
Met the one in the blue top, Lorna from Kencot the first 2 bridget sandals i wore she theif them and sell. All comforters from Amars this gal and her batty man patner Bim dont play, i am surprise she stole cheese being they always stealing this of value
So wait deh, a de new ting dis now? Fe pose up wid de teefing goods when dem ketch yu wid it? A wey de plate claat dis doe eeh?
the mouse mek she do it
@ Mifedupadealmhouse…You make me spit the water right outta my mouth …lol
Watch di f**ka dem face tuh nuh. Mi nuh like teef eno… is betta Mi did see some baby feeding inna dem hand den Mi writings would say something different
Met the one in the blue top, Lorna from Kencot the first 2 bridget sandals i wore she theif them and sell. All comforters from Amars this gal and her batty man patner Bim dont play, i am surprise she stole cheese being they always stealing this of value
So cheese dont have value? :hammer look how much tin dem have