Metty, ah cheese and Puss ah cuss?…the lady wid di nice stove, dat Puss???…ohhhhhh nooooo!*ina mi best Red Rat voice* Reply
Met why they don’t leave cheese alone dem caan manage her. Royyyyyyyy lol met what to lisa hype I. Heard that she is married and pregnant for laza Morgan run a update royyyy Reply
IF DISS IN NOT A CRACKHEAD, THEN GOD TEK MI WAH. DISS GAL LOOK, ACT N TALK LIKE A CRACKHEAD. ONLY SOMEBODY PON CRACK WOUDAA SEH: A MAN GET RAPE 7 TIME Reply
Cheese mi only have one question..How old u say u is agen? U children dem very big fi a person 31 :nerd Reply
I was shocked to see the two older ones, di baby one dem mi say ok but the big son dem mi haffi ask Reply
did cheese just say move and go way shi wee wee???!!!! yuh know say me cromprutah almos’ mash up!!! Reply
Metty, ah cheese and Puss ah cuss?…the lady wid di nice stove, dat Puss???…ohhhhhh nooooo!*ina mi best Red Rat voice*
U look like Royyyyyyy :hammer
She a move lik she on crack
Met why they don’t leave cheese alone dem caan manage her. Royyyyyyyy lol met what to lisa hype I. Heard that she is married and pregnant for laza Morgan run a update royyyy
Cheeze drinking har suck suck, raeeeeee. Long time me no see dem thing dah. lol
Dis girl have me in stitches…”u look like Royyyy”…if i laugh one more time :ngakak
IF DISS IN NOT A CRACKHEAD, THEN GOD TEK MI WAH. DISS GAL LOOK, ACT N TALK LIKE A CRACKHEAD. ONLY SOMEBODY PON CRACK WOUDAA SEH: A MAN GET RAPE 7 TIME
IF DISS IS NOT CRACKHEAD….
You look like ROYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY #DEAD
royyy dat is funny!!!everybody hv a picre of roy inn their head
Cheese mi only have one question..How old u say u is agen? U children dem very big fi a person 31 :nerd
Metty ah real sample :hammer
I was shocked to see the two older ones, di baby one dem mi say ok but the big son dem mi haffi ask
Looooooool @ met
Yes oooo one a Cheese son dem look like 14/15
Loooooool maybe that is her eldest one, and she get him reaaaallll young
LEAVE DI KIDS OUTTA DISS! DISS GAL NEED FI GUH CHECK INNA REHAB ASAP!!!!!!
did cheese just say move and go way shi wee wee???!!!! yuh know say me cromprutah almos’ mash up!!!