HMID me a text you from me friend page because mi nuh know weh fi do bout this
Mi have a “man” and him liv a foreign but him always send me money and thing and anything me ask him fah me get cause a suh him do him thing .me live wid him mada ino and all a dem love me long story short me guh pan him page pan ig and me realize him nah follow me and this one girl frequent ina him comment so me guh follow her now and a watch har story just fi find out seh boy have good good gal a foreign and is anuh green card cuz him straight and she straight to and have me yah a wait pan him me a wonder if him mada know or what ino and a hide it from me dream Anuh that alone when me done search and dig me find out boy have a 3 year old wid a next gal me nuh know weh me must do cause all now him nuh seh nth to me. Weh me really fi do ? I need advice
Ummmm.. *blank stare* ….. tek yu self from outta di ppl dem yard!
Salvage what’s left of any dignity and jus lef, don’t vwen seh ah word to nobody and go look ah life fi yuself ya muma. It hard but dem man ya we give yu high pressure and send yu go yu grave .
GIRL…………………….
U SHOULDN’T EVEN BE ASKING FOR ADVISE BECAUSE UR NEXT MOVE IS PLAIN AS DAYLIGHT.
SINCE YOU SO SLOW HERWE ITS GO… YOUNG LADY PACK UP YOUR PERSONAL BELONGINGS AND MOVE OUT OF THE MAN FAMILY HOUSE.
DO NOT TAKE ANYTHING THAT YOU DIDN’T PERSONALLY BUY….
TELL THIS MAN YOU KNOW ABOUT HIS CHILD AND GIRLFRIEND OVERSEAS,. CUSS OUT HIS RASS, TELL HIM ALL THINGS YOU WANT AND GET THIS OVER WITH..
HANGING AROUND, KEEPING ALL THESE FEELINGS INSIDE NAH GO HELP YOU IN THE LONG RUN.
NOW IF DIDN’T HAVE A JOB YOU WILL NEED ONE ASAP..
SELF LOVE AND RESPECT WE SEH. HIM TOO RASS BRIGHT.
Hope you have some of what he was sending saved up so you can move on n start over
Him modda mus kno what a gwaan
Leave their home and guh find a man yuh can tek the money till yuh nuh need in no more