CHILD SUPPORT MONEY SHORT-RIJ

The time yu tek flass ina dance wit gal yu go tek the money n mine yu kids dem n stop ignore yu baby mothers calls… yu Fi tek car a yu youth them cause wen the gal gone their all u got….now that Brit JAm done n all the English dem gone let see how yu ago survive now, a hope the gal can help pay all the bills u have pile n the man soon run yu outa him house… it nuh look good bwoy n yu suh hype lmao am almost sorry for u….

BIG UP TO COREY !!!
What a day wen Brea run lef yu r**s, remember never throw stones behind yu….

15 thoughts on “CHILD SUPPORT MONEY SHORT-RIJ

1. Corey really nah mine him youth dem come on now I expect better from you… stop mine othe man gal n spen the money on yuh kids them

2. This can’t be true , to how him hype!!!!!! Boy wen the gal them gone u will alway have ur kids them so be careful what u do…….

3. bwoy gwaan like top man a road n a put gal over him child really smh…. this goes to show wen yu see dem ina street a hype dem just a look attention, n dem yard waah sort out… go tek care o yu pickeny den n stop Mek the gal use yu , yu dam fool!!!!!!!

4. If you c a person baby daddy not doing shit for their child, not even trying to spend time r be in his child’s life!! How the f**k Can u as woman date him????? Let alone get pregnant by the muthaf**ka!!!! Stupid ass bitch

5. Lol we all kno she nuh want him, she’s just around cause him nuh use to woman suh he’ll do whatever it is to Mek she stay wit him Fi look hype lol…. but on a big man level yu Fi tek car a yu pickeny dem boy n stop Mek gal style yu, is like yu nuh listen wen people chat to yu…. the street a talk n if yu nuh wise up yu go get f**k…. gal a f**k down the whole secrets hotel gal tek man like dog…. before yu come a road a hype dig up har file n stop gwaan like yu gal a somebody OK

6. Ok let me make this clear my profile ain’t fake. I’m Breanna! Unlike all who commented here hiding behind fake profile! I read all the comments, person saying Corey should take care of his kids if y’all know him u would know that he takes dam good care of his kids but then again y’all just fake ass bitches and fake ass bwoy so y’all spit shit out of y’all mouth bout people to try bring them down to the same level y’all at! Don’t worry bout his kids make sure you minding your own. Why it bother people so much wether I want Corey or not !? I’ f**k down Secrets? I don’t eat where I shit! Worry bout your gal that f**k off AIRPORT AND F**K DOWN MOBAY, U CANT CONTROL . OTHER MEN GAL SHE COME IN AS SHE PLEASE, GO OUT AS SHE PLEASE WITH OTHER MAN THEN U SAME ONE HAVE TO PICK HER UP AFTER SHE FINISH SERVICE HER NEXT MAN THEM! I DONT CARE ABOUT PEOPLE BUT SINCE U WANT COME MAKE FAKE PROFILE AND TRYING TO MAKE IT LOOK LIKE COREY AN I LIFE IS LIKE YOURS AND YOUR GRATER FACE GAL! ZONE I DONT NEED TO ACT LIKE SOMEBODY, IM IN A LEAGUE BY MYSELF! U KNOW THAT PERVERT! IS 1 MAN ANOTHER THAN COREY CAN CALL MY NAME IN MOBAY! “THE STREET A TALK AN IF U NUH WISE UP U GO GET F**K” GO MIND UNO OWN BUSINESS ! ALL THE REMARKS MADE NO ONE CONFRONTED ME, IT WAS SAID AM SELLING PUSSY, WHY The. PERSONS I SELL TO PROVE IT??? You creating fake profile warning me bout I must leave your man and how I’m taking a f**k off your man an u won’t stop until I leave him alone…… like what the f***k!? Corey not battyman or into LICKING OUT BATTY SO GO FIND A NEXT MAN AND COME OFF OUR NAME!!!! IS JUST FAKE PROFILE UNO CAN CHAT ON…… CAREFUL!!!!!!

1. Whoring gal get the f**k off here n go Mek the bwoy tek care a him kids dem. Yes a true everybody know u a whore….. snow sell yu out to her top man fren dem who f**k out yu suh stop gwaan hype….. come a pick up fi man who hardly wonna be seen wit u in public, BITCH BY

2. Stop call zone name edit gal a zone alone know yu story gal… bitch ur barking up the wrong tree whore… Corey is the next one fool yu f**k….. girl ur just another bitch on the hit list…. ask yu man where he’s at during the day wen u deh a wok n catch man….. just a reminder stop leave u thing a man yard cause ur gonna get f**k… YES U Breanna chue a u mi a chat

7. Duty pussy Breanna, private whore, nasty gal, suck pussy gal understand yu rass self…. bout yu come a hype up yu rass self n yu nah have no pride…… remember u affi come on here n make clams just fi the boy keep yu cause if him should leave u affi go back go sell pussy…. what u kno bout corey n his kids dem yu Nuh know shit suh stop run off yu batty mouth whore!!!!!!! U a worry bout ppl gal go worry bout yu self f**ker gal….. wen corey did deh airport a f**k man where were u??????? Lol girl please..,.,, bout two man a MoBay know bout yu REALLY!!!!!! Remember ur an escort don’t figet that, yuh think a MoBay man alone kno yu story?? Yu f**k down the 14 parishes ina Jamaica n not to mention the America don’t Mek mi affi dig up yu files WHORE

8. ! Since you know my business more than me why u hiding? When your ready to come from behind your fake & Anonymous profile come confront me. Tracing with u is making JOHN CROW FEEL LIKE HUMMIMG BIRD! #BREANNA#

1. Stinking breanna u a fool, u more likely to be the JOHNCROW whoring gal….. don’t worry yu soon get what’s coming to yu, just wait for it……..big pussy gal

9. Stupid ass bwoy Corey the gal nuh want yu she only want what u have to give har…. don’t forget what happen to in ur pass relationships……but time will tell