CHIN CHIN

Aww bwoy! Chin when u ago wise up? Yes u say him a your babyfather but a mean u fi have sense, you nuh see say him nuh want u? Everyday me go pan facebook u ina me newsfeed with a next picture a Jason Bruce and all the pics a picture u took off jigswag never see a picture with u and him yet. Now big big mother’s day when u fi a sleep with u baby father me see Nika Maddem a snap down a him yard and you up a your yard big and dirty and your hair want do and your ‘SO CALL BABYDAD’ have money a dash weh ina party.

You nuh see say Jason Bruce nuh want u? Maddem heart strong cause u couldn’t a post my man so much time 😒 then again a she always deh round him and walk in and walk out a the yard everyday so me wouldn’t fret about a next Gyal that needs attention. You sound like a big idiot bout free paper ago burn when baby born a from yah breed free paper fi burn and a regular me down pan the road and see maddem walk pass u a gambling house and so straight Ina your ‘so call babydad’ yard and everyday them snap. You have a heart a post d man mother and when she did deh a Jamaica a she and maddem deh all over d place leave d woman out a your mixup girl bout mother in-law a the party d woman don’t even did want take the picture cause me stand up a watch hunuh a call d lady.