CHIN DI MAN SEH FROM HIM ASK YUH BOUT DI PRODUCER YUH MALICE HIM

INA DI VIDEO BOP CALL OUT DI WHOLE A DI MAN DEM WHEY CHIN DID TEK AND A TEK……..MI FEEL SORRY FI HAR NOW BECAUSE SOMETHING MUS BE WRONG WITH HER

Me Inna a small group on Facebook n dis yute deh clear a Boston a farrin n di 2 a we buck up n it grieve me fi know Chin a tek men far n wide,local n farrin.I get a slight taste of what bop must be feeling betrayed cuz me never know a so she a guh hard pon di tun tun mileage.So no matter how she a play di battered wife is longtime chin a do road pon bop.Listen n look carefully if she gonna address any of the assertions that she tek men pon him.She gonna sidestep it n talk bad bout bop straight. You see if she ever deny it, me willing fi go public wid my story too cuz from November me confront her bout a producer yute me hear she sort out n she stop communicate with me sake a that so who chin gonna cry to now di dollyhouse tumble down pon her.Chin plz move on n leave Bop alone cuz me personally will link him n read ur file esp when u tell me is 5times u n him ever sort out over di year after u tell lies how u love bop daily sort out.3billion men Inna di world n pon fb n ur rass men dem a buck up,what are the odds.

29 thoughts on “CHIN DI MAN SEH FROM HIM ASK YUH BOUT DI PRODUCER YUH MALICE HIM

1. Person who is recording this sick stomach why him a spoon feed bop words as him go along a mean a suh him did well waan chin meet it,every phuck’n turn bop turn him deh deh a feed him words mek de man speak him mind nd if him nuh member nd ask yuh even den be a man nd Lowe man nd ooman drama.

(Simplicity soon sign in )

2. I can see how Chin was able to manipulate his ass cause that dickhead behind the phone weh a record just a feed him words. Like you say Bop everybody love you story but me a wonder now if a your story or is that bitch ass bwoy weh a record.

3. Am I the only person hearing someone in the background telling him what to say? How then am I to believe him, if there is someone giving him a script?

1. a me alone a ear somebody in a the background …..lol I can’t but wait tacco bell is in Jamaica ….. gully bop too extra

4. It is sad that he needed Chin to help him so much that’s why she had so much control over his things and was able to get him to do certain things because it’s clear that Bop can’t manage his own affairs, he will always have someone take advantage of him women and men no one will ever have his best interest at heart, sad still…

5. the whispers got me weak!!!!!!! lmfao no seriously di man weh a whisper shoulda just talk fi bop lmfao cuz mi nuh know if a tru him skull crack give him memory loss.. dem whispers mad irritating … Bop is very arrogant .. never liked him lmao

di camera weh can view cuba from Jamaica mi want one a dat dwfl!!!!!!!!!

a mi seh groupie
    ah mi seh every gal want a wuk offa mi
    ah me seh my gawddddddd

suh chin couldnt atleast cook a meal give dis man? no chin do better

6. Den a so much man name get call…. all Tommy Lee and Chi – Ching – Ching? Mi nevva know say dat Chin inna de hotel business to, wey so much man check in and check out? Bwoy Bop, all mi can say is please mek one of your life – changing tips for a better year is to find somebody who genuinely love you fe you! It nuh mek nuh sense yu dey wid ooman who half your age, and jus a tek wey she can get, and den leave yu wid a chop inna yu head, like say it a souvenir. To top it off, all now yu still nuh gawn a de Dentist yet!!! Mi can’t wait fe hear wey Ninjaman affe say bout dis, because since lately a you and him a par, and him nuh hold back nutten!!!

7. Both a dem a lie to certain degree, that’s why I haven’t really said much it. Chin say him try bruk in a him house, if she hadn’t lock him out, why would he Bruk in? She said she a sleep at her granny house from weh day, but him bruk in pon Her in a him house. Her stories lean up lean up. I do think she went in the situation to make a money, nothing is wrong with that. Where I think she went wrong is that, she shouldn’t did start run nuh crotches. Because she know deep down, old shrivel up one teeth man is not her type. She should have kept it strictly business, as she seem to be good at it, after all she as helped it to blew up and reach people like me who don’t even listen dancehall music. Now on to bop with him fairy tales, I think bop have a whole heap a people in a him ears sell him a dream. New woman a look him, and di Fren enemies want become managers but them have to get rid a chin first. Overall this is a hot ass mess. Bop I wish you well, but things no look so bright fi u, everybody gonna try use u. A better one a u daughter or son come on board stick close to u, because they would more have u best interest at heart.

8. Yes the whispering annoying and unnecessary because Bop coulda express everything in accordance to his order…But I think the camera man was mostly helping him not to forget certain details that he told dem about earlier. All mi know Jamaican woman f**king cruel and I don’t know why dem get so desperate. Ugly bloodclat chin need fi look pon D angel and realize this is not the path for a successful career …Ishawna too.. Both women look better than her and have bigger support but still they couldn’t bust like Macka, Spice, Saw, vannessa bling etc etc..

Back to the cruel nature of these Jamaican ladies…It could be women who go for artists are generally different (greedier) but on the ground I see the same shit everyday. Jamaican culture just produce some awful humans who only judge people based on what they have and what they can get from people and it’s f**king us up on every level. She neva haffi sleep with bop, all she had to do was become his manager and help his career and i’m certain he would have given her everything she wanted. But she realize she can get earnings she doesn’t deserve and she went as far tattooing his name pon her to gain his trust while continuing to rob him. Waste the man money pon ring etc while sleeping around with bop’s fellow artists, and those guys are disgusting too – for two reasons, one goes without saying but again our bad culture tells us it’s okay to sleep with any woman as long she’s giving it up. Lacking morals and values throughout, of all the women in the world why f**k Chin ? These guys tour every parish and many nations but still go between bop and chin ? You had to sample chin ?

She neva need fi do all a this to eat a food but she f**ing greedy and force up herself on him knowing the man a step outta gully. Months later he’s now a mad man..and look how bop worship chin all tek the bun because he believed in the end she has his best interest..but she didn’t just give him bun, down to him clothes she put pon other man like this is what betrayal is all about. Anyman who siddung a tek bun is not the killer type.. not in Jamaica maybe in other cultures but no Jamaican man ago tek bun and still have you up like you innocent in public .. This is the worst case a bun mi see inna awhile..mi did think when beenie seh him wife have a man a new york it was bad but chin gone a lead and she f**ing bareface.. and you see this bareface shit is why some idiot go off pon dem because only smart/patient/educated people can absorb dem type a mental abuse deh..and we have to give bop props because it’s obvious he has a positive heart..bop all seh she can get the queen bed lol him not even bitter like that..

9. is a cook up so they can get publicity. Is chin same one a record it and a tell Bop what to say. Any man who cuss them mother for woman will get whats coming. Chin shoulda tek out him few teeth dem.

1. Is not chin recording nothing is a man even when him outside the hospital with the white and woman a talk up spit and gum storm same young man a record and nuff up himself

(Simplicity soon sign in )

10. from di second time di man attempt the whisper it annoy me so me jus cut it off..kmt…den di one Bop like a puppet..cho.. But Chin say Bop bite har…if a dat one yellow teet him use bite har she need fi go get rabies shot…mi waan how she fi get bite wid one teet

11. From the youth ah tell him wha fi sey yuh know sey him don’t have ah mind of his own him dumb and confused him ah talk peer bs first him sey him nah put Chin down den him start to dis her nubady nuh wann know wha Chin du yuh Chin neva want you it was ah money ting you f(**king creature mi jus sorry shi mek yuh try f**k har him talk bout dese things wat him duh fi the girl so f**king what nigga go back to di gully she will do jus fine!!

12. Bop a di funniest tuh rass dwl. All wah gwan chin caah get ova di teeth and di gully sent and di lump weh get cut off a di hood area. Yow di man did look like a demon when him did inna di video. Chin nuh deh pan dem tings deh. Nyamings nice while yuh a record convo chin a record di mileage a di eatings and f__kings lol chin yuh baaaaad

13. Poor gully bop. Then him think anyone a dem people deh weh a gang up wid him better than chin? Especially the whisperer? Lol. Low the man mek him sort out him thing with him woman, a Nuff man affi live with bun a yard an broad and vice versa. Mi believe Chin seh him switch pon har if a dem ole vampire yah inna Di video a tutor him, unnu a gwaan like unnu nuh know seh money change people an some a wi Jamaicans will sell wi mumma fi money much less sacrifice Chin. Nah wish no bad fi bop cause him have a good heart but like most ppl who mek a little change, he has few real friends! And chin was one of them.

14. Yuh know say dat man a irritate mi. Dwlll. Let’s call him di “Gully Whisperer”. Dwl. But I don’t think he’s lying because he’s being coached on what to say. I think he’s being coached on what he told the whisperer……so as to not leave out any of the details. But Bop…..how yuh mean old clothes. Everything pon yuh always look old. Yuh neva look new yet. So wha yuh a say then. Kmt. I really see how Chin would get annoyed with yo ass. U too much sometimes. It’s like everything is a joke to you. Yuh a do interview an a joke out di ting an a mek song same time. How can one take you seriously. Yuh shoulda quit while you’re ahead cause u know Chin Neva plan fi give yuh more dan di 5 fuk (as per some one up a top) Dwl

15. But unnu hear him pon one a di video a say, how one a di man use him mouth suck way chin from him? Him sound like him vex thru chin did fraid and never make him Nyam her with him ugly mouth.

Chin make him know say she can turn back way and give him a backers but , fi make him Nyam, she haffi see him face down deh and her stomach no that strong. Lmao

16. Chin & DhqCrystal a some big whores in Philly from longtime. Them use to f**k mon fi money and all thief money off s people credit cards. The amount of man weh Crystal suck off and f**k fi money is unbelievable. She and Crystal did a suck each other pon do low. DhqCrystal and Chin use to share Outlaw. I find it amusing he is out there a tek a dip lol. Broke ass DhqCrystal can’t reach, so they can’t have the usual orgy’s they use to. Di whole a dem a nasty shit dem from Philly weh a look hype a yard.