CHIN DI OWNER COMING

8 thoughts on “CHIN DI OWNER COMING

1. Chin fi catch a iron pipe right inna har rass head. You barely can write much less a war over people son.

2. Women still doing this in 2017? You need to curse your man and not the other woman because obviously yuh man caa wait till yuh leave fi start f$@k Chin. The time weh yuh a tek a plan fi beat or curse Chin yuh need fi worry if di man gi yuh disease. Unu foolish nuh bloodcl@@t.

3. She is a dumb bitch go war u bby fada n him still naw stop f**k ediot gal go look a life where u deh foreign or small island u deh how far a watch man cocky lmaoooo go kill yuh self my girl

4. Sender please stay in hiding. You can’t even construct a proper sentence. You and your fake page nah cut it. Yuh just mek sure yuh come prepare bec Chin is not a walk over and you KNOW this.

5. Let’s get it on….girl we don’t war with duppies seen your so bad an uh gonna come get chin.stop hidden an present uh self….di man na use uh..uh time expire….chin pussy let him cocky know how it feels to be in a tit..pussy hole…chin pussy pass tight an reach a tit…..uh sandal bag noisy pussy did a upset him.so him sey next….good better best…mi fren no affi a beg a link up from your so call bby daddy…him show up willingly..