Spice is the one badmind. She never have to say dat. Everyone know Angel capabilities as an artist. If someone did that to Spice she woulda chat one bag a things. Spice is one of those ppl that love fi chat bout what she do fi ppl.
I thought chin can’t travel from she did get dip.. joe f**king up the momey again bc no profit no inna dat. If “artist” can’t travel and mek $$ off touring, what sense that mek. And am using the word “artist” very loosely.
Frighten bad, I hope she can maintain it and insure n licence and service it too. Getting a vehicle is one but maintaining it is another thing. She get or she go buy and mek it look like a get or the car is a part of her contract by selling out herself? Poor girl, I tell u the things these so call people do no wonder dem always depress
Ishawna still feel special? Everything she did get Chin a get
Yessssss Chin Chin!!!!!
Chin, Yuh Happy Tho
Mi like It!!!!!! :ngakak
White man equals white car
And mooyoung still a walk, she and joe deh and all me see she do a smoke weed, no ambition she nuh have
:ngakak
Spice clip angel wing ova so go look
Spice is the one badmind. She never have to say dat. Everyone know Angel capabilities as an artist. If someone did that to Spice she woulda chat one bag a things. Spice is one of those ppl that love fi chat bout what she do fi ppl.
White weed?
I thought chin can’t travel from she did get dip.. joe f**king up the momey again bc no profit no inna dat. If “artist” can’t travel and mek $$ off touring, what sense that mek. And am using the word “artist” very loosely.
Him have a travel locally pon di blue pill a mean the blue book
Check Chin Page, she a travel man, all go Canada last month. USA dont sure if she can go…..
Frighten bad, I hope she can maintain it and insure n licence and service it too. Getting a vehicle is one but maintaining it is another thing. She get or she go buy and mek it look like a get or the car is a part of her contract by selling out herself? Poor girl, I tell u the things these so call people do no wonder dem always depress
Congrats darling