CHIN RUNNING FI COVER SEH BOP A GET MAD

BUT A BEAT BOP LOOK LIKE HIM A GO BEAT HAR…WHICH IS NOT RIGHT BUT MEMBA IT DASH OUT SEH CHIN CARRY MAN UNDER SIKES SO DIS IS IT…CHIN YUH KNOW DI MAN NUH MAD

72 thoughts on “CHIN RUNNING FI COVER SEH BOP A GET MAD

1. If him really did a try kill u u wudda have called the police instead of making a video and posting it on social media. Stop dis the man and a give him bun, we know that you’re a whore Chin. We know u been bunning Gully Bop without respect since u met him.

2. Chin
    Wow poor thing, mi feel sorry fii you. Try get one little visa and cut, u still young, find a little small island ho live and settle down.

3. She piss off di man. Bop lip swell and him shirt blood up. Obviously she lick him & run cause the gal and di boy ina di background nuh look threaten by the mad man. Chin a rob dI man long time. (People unu tink she nice). If she was terrified she wouldn’t have time for video. Bop open the gate first shi gwaan. Gold digging by any means necessary.

4. Chin MIII!! doe sorry fi u…now u waa lef because him find u out u a try seh him mad..Chin try again..too much man know di tings

5. Don’t tell me the dolly house mash up already. Chin action is off no surprise to me. I guess Bop thing get water down. I never believed she wanted Bop.

6. But a Wha di mothersbamboopattycloth a gwaan ya so!!!??? She a guh police n Bop open di gate fi har?? Bop u wrong wrong if u lick or a try kill har as she claims! Chin u know how ur wrongs go already!!

7. Two sides to every story he would not be acting like that with out reason…I do not condone domestic violence but something must have taken place he looks very upset and why she posting it.

8. Oh My wat is dis mi feel weak inside but yyy video it maaaayne jahkno chin mi naaa side wid yuh tho i hope everything will be okaay jahkno yyy video iit kmt

9. Good day Met & bloggers! We need a prayer meeting inna di new year caz si it yah now Chin wah bring dung shame an scandal pan di Bop

10. Mi not laughing none atall. Dwbrcl. Nowwwwww Chin how u have time to video this. The man fly di bloodclaat gate an say “Gwaan tru big whore gwaaan truuuu”. Yuh use the man fi start your career an now u a try diss him. Old grazmite. I don’t sorry for you one bit. Him fi buss yuh bet. Bout Station yuh a go. Yuh goodly fuk nuff police over station. Bout. Kmt. Hush yaw Bop. Come mek mi rub yuh Gully head and give yuh a kiss pon yuh Gully bruises yah. Come baby come.

1. Fly di gate and di man a beat har and he was on the side where her window was down and didnt touch har him go open di gate..Chin wickedddddddd

1. Exactlyyyyyyy. Bout waan kill har. Not a kill. Bop say vamoose tendafoot. Dwl. Him succumb to him anger yes…..but right away him calm dung, cause him love har. Dats why him go open di gate cause I doh tink Bop really waan hurt har. Chin Bittaaaaaaa bad.

11. But Shani memba yuh buss di story weh day enoh. So dis video is from dem time deh???? Or is new lashing she getting again???? I cannot laugh anymore.

1. A shame she shame fi admit say she do di man wrong an him decide fi leff. Imagine how it embarrassing fi mek Bop leff yuh instead of the other way around. Tings muss bad fi Bop leff anybody. Smh. Disgraceful…. but ppl see and know di truth. She muss memba say she is di female Kartel. She video everything so there is multiple evidence fi say Bop neva do har a ting. Kmt

12. Nuffy & Matterhorn did talk it but nobody neva listen. Chin use to deep throat any entertainer weh come a Philly including Materhorn. Mek MI shut up.

13. Bop when you a beat her, mek sure all lights and camera out, she deserves every lick weh she get, bout the man mad. Chin u nuh get nuh good lick, else u cudden see phone much less fi a do video. Kmdt

14. People, if oonu think say dat a Santa Claus alone say Ho, ho, ho, oonu betta wheel and come again!! De real HOE is Chin, and de truth has finally come to de surface!!!! A from day one mi suspiciuos bout har. All she did was nyam out de man money, and talk bout him hood big, but it dead. Now she a talk bout him mad. Mad??? No him nuh mad, dis is just Bop’s way of saying dat him tired of de bullshit wey de hoe gwann wid! Yea man, de dollyhouse ting mash up!!!!

15. She don’t sound like she really believe she in danger…one big actress and drama queen..she have phone a video while she can call police. Plus the passers by going about like nothing happening

16. Wat is really happening here dear lord we not even into 2016 an a Des scandal a gwan dem ppl nu serious bout dem career dis gyal a wicked doh look how shi have the video a video di man face to mek him look bad lik she never know him di fightening fi look pon already wat a gyal can wicked dis is not even funny nu ppl a pose up in a dem good life lik dem a live good an dem life realli salt bwoy des r realli hard times lesson to ppl be satisfied where u di cuz but everyting glitter is gold if this is the End of 2015 an a suh much bangarang image 2016 Lord u can tek mi now

17. Him shoulda lick out har yeye and the chip teet weh she have. Ole dutty drancro. Dead dog like unnu ppl nuffi sorry fah

18. mi naw lie boy she wicked…how she still breathless all when she ina di car siddung fi a good two mins…she a breathe hard like him a chase har..when me realize say di woman siddung ina di car me weak…. what a wicked act!!! Chin yuh is a wicked gal.. yuh gwine get weh a come ur way mi love

19. WE NEED CHIN MAKEUP ARTIST TO COME GIVE BOTH SIDE OF THE STORY BECAUSE A SHE KNOW EVERYTHING,THAT’S TAKING PLACE IN CHIN AN BOP LIFE! CALLING CHIN MAKEUP ARTIST

20. Oh my!!!! The whole ah Bop face blood up!!! The one Chin soon get it!!!! God nuh like ugly… Dis the man suh?!?!?

My goodness!!!

Can tell the man huuuuuuurt!!! Yuh see that video yet Met? He’s in the car talking how the gyal wicked!!!

1. Bwaay Bop seh di girl lick him out wid wid a padlock..a warrah kindah paddlock dah dem a mek dung deh… all them things here… Chin seh she tierrd but she still want to try…watah end a year prekkeh!!

1. Mi really feel sorry fi him u know Met, u can see di pain innah him yei, mi feel seh him did really check fi har. Down wid di Jezebell…dah gal need the Father, Son & Holy ghost and all a him angels inna har life..look like a she possess wid summn..Bop fi just come offah SM and just gwahn do him music and low har out, is not di fuss dem a leff and him still a guh back. New Year right round di corner Bop,step out and start anew, wash out all a di crosses outah u life and gwan do u ting…leff di Jezebell mek she gwahn..a wanda who going to pick up Chin afta this, outright that is—innah di same brett mi a seh never seh never..–wah you seh and the fact dat no body nahn own har again inna dis life is why she a talk bout will to work it out..after all wah she seh before dah..smh. Bop mi a seh a prayer fi u chile u really need it.

21. Met u send call ️mi and ️mi reach…what we are witnessing here is a threat that Chin made…..she draw ️️fi ️️di mad card cause ppl have him as mad man ….chin need ️fi go Hollywood seems like shi Mek two video a se ️️di same ting maybe she neva like how ️️di first one sound so she wah convince wi.. Anyway chin threaten ️di man and Se shi go video him because a ️️di Likkle argument and a blow it up … ️Mi nah swear ️️fi nuh man but sitten nuh right ……and is not gully bop

22. She wa know bout lick, go check 1 a bounty gal dem. A desso she must go mek him nail in some sense in a her head

23. U no see blood pon pop clothes. Him post a video say a 3 months them lef and when she think him no deh bout she bring man. Him say she think him deh country and bring man and him rally back anf she hear him a come and hide behind the door and buss him head wid di padlock and run out.

24. So if we’re supposed to believe what she is alleging that Bop is trying to “kill her”, why is it those two other persons in the video not doing anything to help? Is this a hoax by both partie? Bop looked like he was attack by a wild animal.

25. Get visa and go where !? Chin is a f**kin liad ! She get dip she cya guh back a nooo Merica, a mus Canada, UK or a next Caribbean Island. If she did wah f**k she could have done it elsewhere instead of in the man’s house. Well back to the broke bum life.

26. Chin se bop a teef stereo outtA him own car….have mercy Yu soon hear se bop a coc head …I cawnt …bop a teef from himself

27. Chin nearly Mek mi swallow ️mi teeth … Chin se gummy bop drove wid two foot …..one foot pon gas one pon brake no sAh Somadi help chin a try kill mo

28. I respect a man who treats his woman like a Queen,i know ur not perfect but u ain’t gotta be so mean! No matter how strong she is for a woman,a man should never attempt to lay his hands on her!!Got no respect for dem dudes that hit their woman,got no respect for the fools that leave their children! I just wanna take care of my family! DONT fcuking Hit ur woman!!! Let’s treat our women right n hold them at the top!!Fellows we gotta make a change in the way that we treat our women n our children,I pray that there is a better day,we want a change,need a change!!Dudes don’t hit ur women unless she’s abt to shoot ur ass or stab u that’s It no other excuses!!

29. all I was in this video is a mad sketel scorned, bitter, hurt a man and a she a self defence..its a thin line between soo called love and real hate..i never saw him touch her ,I saw him running her thenopening the gate after she assaulted him…so chin yuh never kno him did mad longtime yet u was still posing kissing and bare tings..a sikes da devil yah a try use pon ppl …mi kno she never love him from him try kiss her and she mek her face scornfully then again wen she met him mama and she was scorning da old lady who raised the man she so call love…no knowings or rating fi yuh chin ..mi hope dem lock your mad behind up fi assaultin him..u admittin it on video dummy.. sketel u da mad 1..

30. mnl but on a other note wat a way chin tek da spotlight offa spice lol..spice soon cuss and send ppl fi beat har cause a she she attention whore #deading..bet spice start deh home a skrew lol lady saw is the most positive all ishawana a win spice yuh still nah get no winnings. look how yuh did relevant fi 2 day now chin tek it ..beat har spice or sen yuh creature dem fi beat her da yr soon dun.. ..or get baptisted and join saw church and change yuh nasty life lmfao cause u #losing ..da batta ears gal dem empty yuh and yuh career like water bakkle..da black devil jus cant get a break.. unuh don’t dun mi jus a observation

31. Poor Bop…Stevie Wonder cudda tell him sey Chin inna it fram de start fi har self, so nuh badda wife har. Bop fi count him blessings ha ongli paddock reach him headside caws shi cudda have some ediat gunman een dey and a dead man caa tell fi him side. Peace,blessing and continued favor to Bop. Chin go luk work…

32. Chin is such an evil gal.hear how fake she is, her talking not matching the scene. She so wicked she sey bop a kick the car and all now we watching and don’t see him kick the car. She is an actress. The way how chin a breath, hard and a bawl sey him ago kill mi and bop barely a walk into the yard. The woman in the yard not even a look pon chin because they know she faking it. Chin how bop mad and a try to kill you and all now wi nuh si him Bruck out the car glass jump pon the car top u been sitting in the car a min a bop wey yuh claim sey a try kill yuh open the gate the next woman hate yuh that’s why shi ignore yuh. All the abuse wey yuh claim sey yuh get wi nuh si one mark on yuh chin. Why didn’t you show the world all the scratches that u got. Wi si bop a bleep wi si all the bite marks on bop.we saw all his injuries wey ur dey chin..chin is the devil. From chin f..k bopon as him buss mi know shi up tuh no. Good.and she will do anything fi money. Bop was looking horrible and for the love of money ,power and control she give him her pussy.she never love Bop a money shi did a loook.she found somebody shi could rob and use .I believe every word Bop said. Bop is not violent at all .look at chin video. How can u lock out somebody out them own house? if him want to sell him TV, bed, stove a him work and buy it. chin you are a disgrace and u are the biggest liar and pretender.yuh own video proof it. Man a beat yuh and a try kill yuh and not even a tears into yuh eyes. Yuh nah bawl like yuh scared. Chin Bop should lock u up.if America chin dey all now shi in custody fi Meck false statements. Bop loved chin because as him sey him ugly and never have nuh girl and him get a nice young browning wey a give him pu..y suh him was happy and fell for her. Bop start crying as a man that shows how hurt he was.chin yuh wicked stinking fake whore.