CHIN VS GULLY BOP BRITJAM

14 thoughts on “CHIN VS GULLY BOP BRITJAM

1. di two ah dem ah clAffy, POPPET SHOW NUN NO BETER DFN DI OTHER.. BUT IF IT MAKE YOU SOME MONEY DO IT FOR AS LONG AS YOU CAN GET A CHECK.. THIS IS MISS LOUU RING DING

2. Mi nah lie gully bop aka gully bups
    Leggo de clip pon chin she try recover but left de stage inna critical.
    :sorry

3. Women are really their own worst enemy. Look how the patrons dem at the front of the stage a rail fi gully bop when him a talk bout Chin breast dem and how she f#ck mad man. Then when Chin a sing how she “tek di padlock and fix him up” (defend harself) them stand up stiff wid no reaction. The women dem nah give har no forward sah, dem come een like John-John music career #nah move go noweh#

1. Yes 2 Sugars. We are our own enemies. But memba say almost di whole a JA did a cuss out Chin say she a exploit Gully fi fame an money eno. So dem will present themselves front and center to show her they were right an to rub it ina har face. I think Chin has a nice catchy voice (dj and singjay wise because when she talk it annoy mi) She can mek a name fi harself. She have style an she not bad looking so she can go far wid har talent but she need to leggo negativity. Stop follow up di f**kery an do har ting. Leggo di foolishness and childish behavior. See she jus put up video bout leaving hotel wid LV bag full a padlock. Wha dat fah Chin. Kmt.

4. Wait deh. Chin say fi har an Bop fucc was by default?????? Dwllll. Mi joeeeee. Where they do that at Chin? ??? Frig by default? ???

5. If anyone should ask me my opinion about them 2, mi would have to seh Chin madder than Gully bop by farrrr! The man seh Chin suck out him one teeth every night. Wooooiiiii

6. Never agree with or support the view that a woman can’t do what a man do n still be a lady!!
    Until now..yessiree they are on point cuz Chin just prove it.Classlessness to the core cuz it doan look anyway when Bob a swing n carry on so grung low..but Chin!!!!??me shame fi u n me is a MAN!!!ooman fi have shame #facts

7. True words Cita she no fi follow it up, look like we ago have another Ice-water & Frappa saga. Bwoy Beenie man and Dangel set a piece a precedence esi sah.