China Fabulouss James
The devil really busy today. Water bug Janet tell di people dem how long yuh a write mi bout hoodie. Water bug Janet if me china fabulous di a f**k hoodie you would of know because my man dem talk bout me. B*tch you can’t tell mi nah fi be friend with hoodie no day because mi nah f**k gal and no gal can’t program mi. Janet yuh miserable and sad like funeral. Hoodie move on and live a house with him woman and it a kill yuh bitch mi know everything. Bitch you a call me chipmunk? Guh clean yuh dirty house and wash yuh shit up panty before you talk to me. A long time yuh a draw mi in a yuh shit up life because am friend with hoodie. Bitch you fi low mi now. End of story.
Chinatown it look like the buss ass whey u get cool off dem fi thump out u rass teeth dem u chat to much kmt
no violence oooo :ngakak
him fren dem a blood so maybe ………………..him is dat
chuet whey u call di lady? :tkp
Chinatown where u can find all imitation n knock offs but wait is a mini raid the chick run pon har it look like she need a big raid fi gwaan so she can learn if shut har mout
what happen to the mad gyal weh beat china mi nuh hear nutin bout her since china tek the beating.
The falling china wall Starr always ina mixed up !
I can’t with this fake Jamaican
China that beating look like it nah cool you .you love to much arms house if a gt gal
china every day u inna mixup . :hoax2 mine dem rass u again :malu u need a business to leave ,people business alone : :ngakak
Lawwwwwwwwd, she can’t tek no next beating, you nuh see how her skin thin from di bleaching????????
China u nuh tired fi them beat u, sake a u mouth, weh u run like when sick naaga tek washout, u fulla big chat an cyan defen dat mi deh ya a fret fi u ya now, cuz mi memba di beaten weh Mad Mitchelle did gi u, but it look like u fi get. wwwwwooooooi hhhhhaaaayyy. foolish woman hhheeeyyyy ooooooiii [ina mi African voice] :kr
Nice dress…
China u look god u look better then Janet, why she want to pick on u because u and her ex a friend she to stop and go fix her ass that them mess a BX Janet u no look good.
Janet u need to stop.omg Janet it’s the true please stop .janet u house need fe clean up u kids need care janet Sunday night u leave Beatle juice round robin go f**k general b the dj u tell ramping shop fe Gwan leave you .janet u look stink u just look away janet hi know u sell pu**y of a fack 100 percent u sell men hi know janet stay home find time for u self .janet u see the video that’s going around with u eating out the girl pu**y is like u don’t have any shame u a tell people general b a you x met x fe get free puss when him see u janet shame on uuuuuuuuu
Un pregunta por favor…….Why did she call her “Waterbug Janet”?
Omfg!! Mi shame and anuh me. :cd :siul :hotrit
mek suck p***y janet go fix up her self….nasty and dirty ,who nuh f**k it inna dance hall a who nuh want none …..bout her hole good and burru say her hole big and a few more man say the same ting , but me hear she use to dance go go ….a leopard never change his spot