CHINEY MAN BEAT BATTEYMAN OUTA HIM WHOLESALE

BOARD

A Chinese businessman appeared in court last Friday for reportedly assaulting a customer after calling him a “b…. man”.

Wei Sheng Wu, 41, of Manor Park, St Andrew, was arrested and charged with assault occasioning bodily harm following allegations that he used a piece of board to hit the complainant across his back.

The incident reportedly occurred on October 23, at 5:50 pm in the vicinity of the accused man’s wholesale on Shortwood Road.

According to the complainant, he went into Wei’s wholesale and ordered a cigarette from him. However, complainant alleged that Wei became boisterous and told him: “Come out, you is a b…. man.”

The complainant said he bent under the counter and asked a woman to purchase the cigarette for him, then left the store after the lady gave him the cigarette.

Wei was reportedly still cursing when the complainant was leaving and both men exchanged words.

The complainant, however, reportedly walked to the parking lot where he said he was confronted by Wei, who used a piece of board to hit him across his back and chased him along Shortwood Road.

The complainant said he crossed the road to the opposite side of the wholesale and while he was standing there Wei came out with a chopper and said: “Mi a go chop you up with this chopper; mi nuh done with you yet.”

The matter was reported and Wei was arrested and charged with assault occasioning bodily harm.

On Friday when he appeared in court with his lawyer Anthony Pearson, he pleaded not guilty and a trial date was set for January 24.

0 thoughts on “CHINEY MAN BEAT BATTEYMAN OUTA HIM WHOLESALE

1. Me tell yuh bout how we Jamaicans have our priorities Frigg up fi real!! He may be a battyman but he is our battyman,so leave all beatings to US!U mean all he did was buy a cigarette n di chineyman wanna chop him up n ppl a endorsed that,like seriousy?

Get dis straight n talk bout di chiney dem that a abuse wi woman dem Inna di wholesale dem,long hrs,no rest,nor lunch,nor sick or vacation day,dem all share bathroom! Talk bout di chiney dem Dat a buy out n colonize Jamaica likkle by likkle cuz Portia incapable of seeing the obvious samphie dem! Go beat di Chinese dem that a enslave the roadworkers dem Dat had to strike wha day under dem treatment! Yuh hear di Chinese say??..if we nuh like it we fi go home!!wow n I thought Jamdown was our home!! A battyman buying a frigging cigarete is the least of we problems!!!

2. You people need to stop discriminating against comrades. If they can be in the Cabinet, they should be allowed to buy a cigarette in peace.

3. True talk last comment or … I TOTALLY agree to everything u said and Jamaica ‘s priorities being screwed up….u also raised some serious and interesting points.
    I am a little confused about yuh name though …
    ” yardiethuglove,'” I am just a ‘ likkle ‘ curious . Sorry if I strayed from d matter at hand

4. @ yardie, i share your sentents! How dare he beat the man without being provoked?! Yea him a battyman but him nuh trubble yuh leave him!! Dem fi gang rape and bun dung him wholesale one day, den u will si on front page rowdy gays set fire blah blah blah and that chiney man behaviour tells he knows he wont get wronged, smh cuz wi frighten out yah fi colour, lastname and address :nohope

5. No problem I can clear up ur confusion. If ur a Jamaican ur called yardie by overseas ppl. I specialize in love and I’m a thug cuz man a bad man! It’s not just abt defending gays,its abt speaking out against injustice.Unno memba di chiney dem name Chen dat did beat di youth dem Inna mandeville say dem thief crate a guiness?? Di ppl dem took to di streets n dat superplus+ had to shut down!! Yo tears n rage we feel enuh cuz all dem doberman dem set pon di yute dem did chain up enuh!! Today a battyman,tommorow a me n u…tek back we country from di Chinese plz n stop mek dem run licky licky Portia’s head!!

6. big up urself Dolly90210,just know Dat me nah hold me mouth a grung n talk. I went to college in Cuba n some of mi Jamaican classmate go rush a Cuban yute that did a giggle like girl wid a next Cuban man!Di whole campus,all busload a ppl from off di road drive in fi beat we pon Castro’s orders! I had to translate mi likkle Spanish n explain to di mob that it’s a Jamaican past time fi beat gays n dem never know it against the law! U can’t come a ppl country n a put on lick pon dem citizen.who is u?All a who a defend it,u think unno could a go a China n talk bad bout chiney much less touch a chiney over deh???Dem nuh romp fi kill girl pickneys at birth a China enuh so nuff battyman over dere fi him go beat wid him Brite n out of orda self!!!

7. Dem chiney yah a get outta hand dem a come beat people like dem think a fi dem country. D man shuda relly bk pon him nastiness

8. A true yardie a talk as much as mi despise batteyman him nuh have no right fi beat d bwoy. Him a come yah d bwoy a homester… Dem come a fi wi country & a treat wi like wi a refugee & dem a d real citizen. A same so couple years back i was in a wholesale , it was packed & everyone shouting & placing their order & a Jamaican chiney man come buy something & d chiney woman sell him first before everybody weh him come see & d ppl dem start cuss & Ms Chin mek wi know seh “mi & him chimney, u black man!!” So dem support dem own. Portia is a likkle sell out a dem mek d chiney dem come yah come tek over & a rich offa wi & a live like & squalers inna fi dem country