CHRIS DOLLAZ AND SUCH

Mi seh MET life f**k up ehsi.F** up how woman will lef dem good good marriage fi bronx Street men.As a woman mi feel a way fi the woman but mi feel away fi the yute more..So it look like Chris Dollaz wife bestie and har husband have issues and him a gi the good good girl man. Romeo from Bronx known as Gq_Romeo pon the gram stop f**k the man wife and walk and talk bcoz yuh talk and have the youth business a chat.Met the yute is a cool yute that I know Greg max raw money lil cousin .Jamaican men too serious and I would love if the yute f**k him up. You Mr Chris Dollaz on the other hand fi stop entertain f**y because you married and you wudn’t want nobadi do dat to yuh so all you fi get Hatta claps to..Yuh wife fi advise har frenz to text away from these gross Bronx men who use dem c*cky den walk and chat fi feel big..The poor yute mussss a stress ya now cause to how him talk bout him wife..Dem nowadays wife ya go fi di wrong men and fall fi any men..Romeo yuh fi do betta and Chris Dollaz fi stop support F**y..

6 thoughts on “CHRIS DOLLAZ AND SUCH

1. So mi ago leave my husband fi man weh dem inna car a kiss man …Dutty raoul leave the people dem wife wid yuh shit up cocky…Yuh a swinger fuck man and woman

2. Sorry but I’m not leaving my husband for battyman Raoul…These girls don’t even know what they’re doing..Goodie it’s best to stay with your man than fuck swinger..

3. WHY DEM GIRL YA LOVE RUN DOWN HYPE MAN AND NUH KNOW DEM HISTORY..HUBBY LOOK GOOD NUH RASSS MI WUDDA FUCK HIM..HUBBY CUM FIND MI

1. The ute in the black (akeem) is the very last person i’d expect to be sent on pinkwall. Me shock so till… good fucking ute, dem ute deh nuh trouble people nor mix. If a true the wife need a fine beetin.

4. The main man look good though♥️.Women do anything for the hype..She not gaining anything with Raoul because he is just a Bronx party man

5. Raoul baby mother ghinelle stronger than yesterday, that’s her fb name and Instagram, she fucking troyboy from balla crew now and stay bad felesha she nuh stop call her sis lol. Fel fel is one big mascot ediot gyal no sah lmaoo, everybody troyboy fuck she chat up to them,but mi hear him move on and live wid him new big woman weh a hurt up her head lol