CHRIS FIND HIMSELF A ROC NATION CHARITY GAME

0 thoughts on “CHRIS FIND HIMSELF A ROC NATION CHARITY GAME

1. Morning Met and meters
    This is embarrassing if yuh look pon the pic dem him do everything fi get har attention and she nah look pon him second question Karreuche is in NYC so why she absent from the game? Mi shame

2. Morning Met u need fi see d end a dd game whe him come right over n greet d kids dem right infront of her n rihanna not even look pon him a pure tings…me shame bad

3. bwoy Chris nah no shame him nuh c riri nah luk…kakaroachy yuh need fi tap mek ooman luk suh low nd des cut de bwoy clean afta him anuh de only man pon earth sass

4. Him a try very hard to get rihanna back.. but one thing him fail fi understand rihanna is a f**kinf pimp by blood when she miss him she a go call u.. after she done ride u, she a go back to her boo.. so chris wait until she ready for you..

5. What a way Melissa a teck him een..aw sah..lol. Not to mention di two man dem wah a look pon Ri suh fi see if shi even glimpse pon him, dem look like undercova paps. How him ketch deh doah?

6. Rihanna is the ICE QUEEN!!! YES! She paid him in DUST!! Don’t give NO photo ops Rihanna!! NONE!
    Chris a look a hype since KakaDoDoDo was in JA. Bwoy when you left a wutless bwoy he’ll always look a hype when ya’ll in the same venue.