CHROMAZ A DI PEOPLE DEM MONEY YUH FI POST

19 thoughts on “CHROMAZ A DI PEOPLE DEM MONEY YUH FI POST

1. DATS BECAW DI BODY NUH DO GOOOOOOD SIS! U fava sponge bob roun di place and shame reach yuh. U got the bootleg suction or sumn cause yuh body nuh ready to do Christmas much less the new year.dwl

2. Nicki nobody cares about your deformed number 8 shaped body. You can’t post pics because you don’t have any friends left to party with. Talk the truth.

3. Da girl ya badmind and lie fi real.first of all shi put up a lot of pics after shi get di new body.shi brag and boast every chance shi get talking bout bomb agu drop inna December when shi fully heal.di reason why shi calm dung fi a little a because di whole Loom ting why shi na really hype again,and di fact dat a Renae a get di attention now Mek shi a mad and start drop word.

4. Poor ting probably stay een an all a ketch di color a di bedroom set deh now cause it affi a watch an cyaah come out.. She probably a go choo all party withdrawal deh now. Renee come tek di Christmas wah she did a try tek wid di body an all a dat flap :ngakak poor ting all a beat harself deh now how she cyaah post nothing a wanda if she go tuh har mom. Body duh suh and cyaah post nuttn oh Jesus. A wanda if di haiti flight book aready…poor ting :ngakak das why yuh nuffi teef.

5. Nikki yuh mad cause Renee come out and tek yuh spotlight. Mi nuh care for either of you but yuh nah post nuh more pics cause yuh body spoil unda di knife. A shame yuh damn shame. Porridge body Nikki how di people dem refund guh? Bout yuh nah post nuh bagga pics :ngakak :ngakak

6. Move yuh bloodclaat bout simple wid it. U did a hype seh bomb aguh drop and true everybody seh u nuh look good u a back track now. U neva do it for u, u did it for people! U same one use to seh u proud a u spongebob body now u a backtrack. Fava eediat.

7. Also,,, its better she had left the body as is because apart from the stomach being flat the shape is still god awful!

8. a shame u shame and you know the heat tun right up, u body neva when heal wen u start send pics in. teef a call pon u name so u have to stay low key. until or if it ever blow ova. but id a my money nothing not blowing over. until death due us part. Fuka u, You cant even hype in peace, and this the most wonderful time of the year, fi show off the lean body in all the parties. cum a nikki weh uh deh.

9. That HELIUM HEAD NAME NIKKI!! You are as dum as they come. A HOPE SMADDY HOLD U AND BUSS U RAAS FI ALL A DI PPLE DEM MONEY WHE U TEEF AND REFUSE TO PAY BACK…Bout u did a plan fi buy house!! GO WORK YOUR HONEST MONEY BEFORE YOU COME AND HYPE ON POOR PPLE LIKE USELF…FAVA IDIAT FI CHUE…I dont like teef and dishonest pple..

10. How she nuh dead yet and thief so much money and bragging about it indirectly??? She is disgusting and sour I can’t stand her little ghetto not use to nothing ass she is a nasty little thieving bitch

11. Nikki you still look bad and the space between your breast is obviously deforming due to how you run go do body because them rub you out you end up look like shit. You breast look like sometwrong in between them aren’t you a lesbian ??? Bitch you got issues your face and body bad

12. Nikki chromaz yuh body don’t look good fi true plus you don’t even let the body Heal good from it duh, waste a bbc money serve yuh right yuh still look and shape fuck up cause yuh thief the ppl them money guh surgery. Sher dem a laugh after yuh , even gully bob chin body stay bad too she need a refund from designer body cause she still shape fuck up god know lmao smh

13. ANYBODY HAVE THE SCOOPS PIN CHRIS MARTIN 3RD BABY MOTHER BRITTANY? SHE NUH HAVE BABY YET, HOW IT SO QUITE. CAN SOMEONE RUN THAT STORY

14. She tink she did a drop bomb fi di christmas but Renae show har seh a clappas she a work wid. Girl bye tief 1 more mil and try again 2019!

Leave a Reply to Official Latty/Troll Dem Cancel reply