CHROMAZ INA MONEY INVESTMENT SCHEME DEM SEH

bird box mi I’d deh…. dat sal nikki chromaz is one searing p**e yuh nuh… afta she rob up di ppl dem loom more eye she have out video bout business opportunity wid 30k-50k investment… kmt… har scamming tun up don’t.. suh it look like di ppl dem let har off di hook fi di loom money, now she waan go get house an land.. mek I si dung ya suh an watch dem fool gi har dem money den go bawl agen…

8 thoughts on “CHROMAZ INA MONEY INVESTMENT SCHEME DEM SEH

1. Too much wannabes in Jamaica. You will be surprised how much people will give this funny shaped duppy bat their money, just for the association because she is well known in Kingston for all the wrong reasons. She has found a way to monetize her popularity in order to in trap all of the wanna bes masquerading as fools. I’m sure this bytch cant even count up to any number amount that doesn’t involve using her fingers.

2. no sah this gal mus ina some heavy obeh cah nuh body nuh touch di drag queen gal. and bold enough a beg fi more rass money. no i never seen nothing like dis ina mi life. if she feel she untouchable and if unu fool enough fi gi har unuh money so be it. but dem walk and kill innocent women and child. but not these everyday criminals. this word is surly coming to an end. Girl bye and good luk.

3. She said she was going to lower the wholesalers price for those who want to sell her bleaching cream and can’t afford to start with 50,000 to 30,000 for ages 17-20 supm