CLEARING UP YENDI & CHINO AFFAIRS

yendi-Optimized
FI SEKKLE FI SCORE..YENDI AND CHINO LEF FROM LAST YEAR AND DEM DID A LIVE LIKE PUSS AND DOG DURING DAT VELLY SHORT SPAN OF KARMA TIME..ACCORDING TO YENDI EX AND UNNO KNOW WHO MI A CHAT….DEM SEH HIM SEH……..IS A GIRL WHEY WILL GO TOE TO TOE WID A MAN IN A RELATIONSHIP….MEANING IF DI MAN A GI BUN…SHE BUN HIM BACK 3 TIME..DI SAME DIGICEL MAN THAT WAS THERE BEFORE DI BELLY………. IS DERE RIGHT NOW AFTER DI BABY..UNNO GET IT? ALRIGHT
FROM BEFORE YENDI MOVE IN CHINO INA HAR FATHER HOUSE I DID HEAR SEH SHAKE UP A GWAAN…AN HOW YENDI GET THROW INA WALL..AFTER ALL THAT SHE MOVE HIM INA HAR FATHER PLACE SED WAY AND DEM START GWAAN WORSE PAN ROSIE….BECAUSE DEM DID HAVE UP ROSIE FI CUSS DEM PAN HAR FACEBOOK PAGE BECAUSE SHE LICK THE BABY –Now this Yendi and Chino thing has nothing to do with me I don’t care about them.. But when my daughter gets involved that’s where I come in. My daughter kept complaining that Yendi hitting her and dis a weh me get crass. I don’t beat my child I use other means of discipline like the naughty corner an stuff like that not beating cause that clearly did not help me as a child. I don’t see why a next person should do what I do not do. ..ANYWAY SHE DID SEE A FAMILY IN MIND WID ROSIE PICKNEY FI HAR OWN AND CHINO- Now he is trying to take her away because I told her(Yendi) I was going to report it if P keeps telling me these things……SUH REPORT MEK TO CHILD SERVICES BEFORE ROSIE GET FI MEK FI HAR OWN ..AND SHE GI COURT PAPER AND WAS PRESENT AT THE COURT…A SEH CHINO A GOOD FATHER ALSO TRIED TO MAKE IT LOOK LIKE THE CHILD LIVED WITH HIM….NOW PEOPLE A GUH SAY MAYBE A DID FI VISITATION BUT ROSIE DAWTA WAS WITH HER FATHER EVERY DAY AFTER SCHOOL BEFORE AND AFTER YENDI WAS IN THE PICTURE…SO A TEK OVA DEM DID WAA TEK OVA DI PICKNEY….HIM GET HIM VISITATION PLUS TO PAY DI 20,000 A MONTH…WHEY HIM DOE PAY PAN TIME..
IT LOOK LIKE NOTHING RING A BELL TO YENDI TILL AFTER DI PREGNANCY HORMONES DEM WEAR OFF BECAUSE IF CHINO DID HAVE IT..HIM WUDDEN LIVE INA HIM PARENTS HOUSE AN DEN HAFFI MOVE HIM INA HAR FATHER PLACE …. BAD LIVING AND WARRING DID A GWAAN…INFRONT OF THE CHILDREN!!! ..DI BABY FATHER CHECK DI PHONE AND FIND OUT SEH DI MAN GET RE-CALL AND START WAR HER WORSE…DEM SEH YENDI ALL LOCK HIM OUTA DI HOUSE (HE DID NOT LEAVE BY HIS OWN FREE WILL) :hammer FROM LAST YEAR NOVEMBER! SUH WHEN DI NEWS BUS PANLINE DEM DID LEF FROM MONTHS BEFORE AND YENDI DID ALREADY A DO ROAD WID DI MAN FROM DIGICEL ..DI MAN KNOW HAR DAUGHTER AND ALL SUH DEM MUS BE VELLY SERIOUS…MI NUH KNOW WHY HIM PICHO NUH MEK IT PAN HAR INSTAGRAM AND A HIM A TEK ALL A DI PICHO DEM :nerd
ONE TING DOE…………..MI NUH SURE MI BELIEVE DI STATEMENT WHEY HIM GIVE IN ITS ENTIRETY …. REMEMBER WHEN ROSIE AND DID LEF HE DID THIS-Where my daughter’s father is concerned he hasn’t done anything for her since last year summer till now. It got worse when he realized I was moving on an started my own business(((yes I work everyday)). His thing is that I’m working and I have man so him doesn’t need to do anything by my house for her I should. He does things at his house to say she lives there .

34 thoughts on “CLEARING UP YENDI & CHINO AFFAIRS

1. Met man spiteful enuh so me nuh doubt say him will say dem ting deh to Rosie because him ego very big and him might a say since she have man, mek her man do the things for her at her place and him will do for the child at his place. Maybe it’s the same with Yendi but me know fi sure say if chino not seeing that child, a yendi a stop him from see the child.

1. Mi a wonder if is because him nah give nothing or said so..that whey rosie seh have mi a wonder because if him did tell mi wha him tell rosie i wouldnt send her either..not that its right but I would hold off pan di visits

2. and metty me deh here a read more time and sometimes me all write comment and nuh bother post it. Hope you doing ok

3. Fi some reason mi always distrust yendi cuz mi nuh like ppl who smile when did talk. Fake. Plus when ahe was with child, and dem do di interview, she just a taaaaalllkk suh, di man cudnt get a word in edgewise. Mi did a wonda if a true she so full of herself or im silent cuz im neva happy bout the bby? Anyway, Yendz karma is a bitch, she bad abd terrible like West gal. She ain’t no smiling waving beauty queen.
    Suh Met, she waan 60 gran cuz Rosie a get 20? She still a try out do har by saying my bby deserves thrice as much.

1. yes oooooooooo but if she get 21k rosie fi go back fi har raise…if she a get 60 rosie fi go claim 80..since di judge dem a jamaica waa mek dem own law..she isnt supposed to get more than rosie dawta

1. Met, if im caan pay Rosie 20 gran pon time, hiw dhe figure im goin pay har 60 grand promplty or at all? She nuffi get more dan Rosie, not like di child has special needs and require special services.

4. chino might ask fi a DNA cuz Yendi neva stop phuck dat digicel bwoy her phone needed to saty tap up suh de pus-c was also being tap out.
    nuff things him seh mi nah pree but i do b-lev seh she Yendi kept away the baby from him five months nung,luk pon de time frame she a request dat luk like smaddy weh waan de pickney fada inna dem life three hours twice a week for a child dats not even school age or inna school?!?!?

5. If this is what Mr Freddie teach his Kids to do then it’s clearly this BWOY CHINO is NOT from a good home! This mentality is velly Ghetto to even think because a woman moved on with her life and have someone else then she is soley responsible for the child or the man that she involve with should take care of the child. Unfortunatly this is how MOST of My Jamaican Men think, I said most not all. Karma is a Bitch! Mek dem war like puss and dog so me can get fi laugh. Is NUFF Gal take Man and think they could change them because they may think they are prettier than the other woman or fi dem pussy tighter, NEW FLASH, A leapard WILL NOT CHANGE THEIR SPOTS IT WORST IF THEY DID NOT HAVE THE RIGHT TEACHING FROM THEIR PARENTS. Chino is going to move on and mark my words!!! ONE NEXT EDIOT GAL OUT THERE GO TO PICK HIM UP AND BREED FI HIM SAME WAY. CHINO YOU ARE DAMAGED! Mr. Freddie did not do a good job with you.

6. Ishawna mi know u beg God fi tek off some a di burden offa u,yes he answers prayer honey…Yendi not disputing the child support amount but the time is not enough for him to spend with his child.Karma is real.If mi neva believe before,mi believe now

1. Who never see this coming?
      II had my pop caan ready from day one bout his do song name Miss Universe. Btw Ishawna left Foota but how is Yuck mouth Skatta any better. Fen dem pop caan deh up yah a pop too

7. An yu wah hear de one freddie when dem did ah interview him bout de supposedly “HIT”couple…braggadocious nuh tap desso! FREEDY YU FAILED AS A FADDA…OR A LIKE FADDA LIKE SON TING DIS!!!
    Anyhoo…Chino feel say tru him ah Big Ship “heir” him cocky nuh have no principle. Rosie find out and str88 cuttings. Stoosh Ms Universe feel say she have de gold mine punny and create a whole heap ah bangarang fe Rosie.BUT sip tea and cock up foot yanRosie caws ah yu have de last laff! Chino buddy likkle like, dats why ah nuff nyammings him do (check out him bottom lip) MAN LOVE SHAVE DEM TOP LIP CAWS USUALLY ITS THE FIRST TO CHANGE WHEN EATING PUNNY REGULAR. BOTTOM LIP BUN OUT WHEN NUFF VAGINA CUM GO DE.
    ROSIE FE MATCH ANYTING YENDI WANT FE HAR PICKNEY BECAWS NEITHER SISTER IS ABOVE THE OTHER.

8. I cant say Im surprised cauz Im not, I knew it would never last. I like Yendi, but I sense that she has some stuck up ways about her. Why would she see the need to meddle in their affairs and go to court wid Chino in his child support matter with the mother of his 1st child, and not let dem both handled their own affairs, and yuh nuh name wife??? (where u their when d ppl dem a f**k fi mek dem child Ms. Yendi??????) Yuh mek dung to D Angel she demand ring, what say U???? Now yuh affi haul yuh ass gone a child support court for ur child, d saying what goes around comes back around sound familiar to u??!!! Next time dont do it yuh hear??? “Every hoe have dem stick a bush & The same knife weh stick sheep a it same 1 stick goat!!! A woman must be mindful of how d man in their life treat d woman who was before dem, some time we can learn a thing or 2 from that woman before, not to say be friends with yuh man ex, but dont try too hard to be her enemy either, because those are the very same shoes u will be stepping into!!!! A woman is a woman’s worst enemy, some women believe they r d 1 who is going to change d man, and he is not going to do to them what he did to her, Oh yeah??? Think again!!!! It doesnt really matter if u r richer, sexier, more beautiful or whatever d case maybe, as soon as the love struck phase wears off, u will be in for a rude awakening, because his true colours will be revealed and the monster within will raise his ugly head!!!! I hope Chino steps up & be a good and supportive dad to his daughters, but him brite nuh raas though, so wah d lady having a man have anything to do with him taking care or his child??? Unuh love f**k but unuh nuh love mine unuh youth, damn worthless, a u Assassin a sing bout Chino??!!!!

1. @ One Drop a wah Shake you hand dem.
      Mi have one bbyfadda weh mi struggle wid fi years and all teach lickel class. Dis fool decide seh him ano fadda all of a sudden chu me no wah teck him back afta him cheat pan mi fi di hundred time. Him hate mi chu mi serious more than ever . Him find a fool juss like him and breed it and all of a sudden me pickni dem tunn Jacket. She question mi dawta complexion and me son features.All dem years Him neva mind seh dem a jacket , but she come wid har Yendi syndrome and open up can of bull shit. Fi har waterloo come early, cause she get more bun than me eva got in all those years, she affi ah tech care of har pickni by herself, and him move on to the next groupie. If You see him social media account you woulda swear him is the best bbyfada. Every pic him put up wid me kids is the time him see dem(once a month for maybe 20 minutes) or me send di pics to him. This fool is always busy and and always broke. He has over 4 sex partners which occupies most of his time so therefore his kids are forsaken by him. I do not blame these women because he fabricates the truth and make himself look innocent. He is too busy juggling and lieing to each one, to remember time for his kids. Whenever my kids miss their Dad they can view his pic on the latest dance site, they don’t even get mad anymore. Whenever they sees him they have no connection and he blames me for turning them against him.. I vow to not ask him for another $1 due to the fact that it has been over a year I have been waiting, for some type of money from him for my children. I am slowly cooking him, because I did not get them alone, so I should not be begging for support for them. The sad part about this is he has has 2 cell phones and cannot give me $50 a month towards his kids. I don’t even call his phone to show him im serious about me and mines. Out of site is out of mind in my books. Ole drankow shit him is. Hate, is not even di word.

1. @ BMS So sorry to hear that ur kids father is not being a responsible dad. Do your best for them, and treat them like u r getting a million dollars for them even though u r not getting a dime. Life is a cycle & d seeds he sow that he shall reap. Just pray & ask God to see u through, & for the sake of d kids ask God to touch his heart so that he will realize that what he is doing is wrong, and his actions r hurting his kids. Do not harbour any bad thoughts in ur heart for him, it will make u bitter. One day maybe him same 1 a guh come ask u fi assistance, that’s how it is sometimes, the stone that d builder refuse becomes d head corner stone, so leave him to time, d master of all things. Him fi member seh he wont be young forever, & any how him mek him bed a same suh him a guh lie down in it, a dem same when when dem old & gray and dem woman weh dem spend dem all pan gone lef dem, yuh si dem a come beg forgiveness, when its too late, but too late shall be their cry. Him need fi realize seh a woman nuh must b his woman exclusively, but his kids will always be his kids. A suh some a dem man yah stay, invest dem money inna hairy bank (front) & desert dem kids, & when dem pass d worst yuh see dem a run come bout dem big son/daughter. But God nah gi yuh more than yuh can manage & life has a way of repay dem for their bad deeds.thats y some woman affi nyam out dem baxide I dont know why some women will encourage a man to deny his kids, or not support dem, but what goes around comes back around. Keep yuh head above d water for d sake of ur kids and never give up.

9. @onedrop a a lot of female live in denial they don’t think certain things can happen to them but as you said no matter how rich, how beautiful how good your stuff is a man will leave if he wants to. yendi think her fame and pretty face woulda hold chino but I guess she just realize that it didn’t work

1. A true thing man bubbles, and they dont realize that once a man is set in his ways, no one can change him, if he doesnt really & truly want to make a difference & commit to that cause. U r no different than d woman who was before or after u, u r just another chapter in his story & once he feels its time to move on, then u will only be a mere memory another conquest.

1. One ting mi waa seh and is a small ting………………if every man u deh wid and dem mother and father dont like u something wrong because i hear seh after a while di mcgreggors were not feeling ms lady and asafa mada di same

10. Unnu lef Freddie alone! How much ah unnu madda and fadda preach like St Peter and St Paul bout unnu doings and behaviour, and unnu STILLLLL…. Mothers and Fathers, try they must and will but….Ppl fail to remember that while a child may adapt looks, traits, and behavioural patterns from their parents, be they good or bad, at days end “that child” is human and will behave as such; dem own likkle being.
    Look pon my father CLEAN CLEAN niece; mi yet fi buck or hear of a cleaner person than she, and har dawta ah glide outta a dutty, shit lined, draws as we speak and lef it inna di miggle ah whatever room she slide outta it inna, and go draw fi one ah her granny own, or maybe her sister own.
    With dat said, mi siddung and ah kin mi rass teet, ah long time supmn nuh sweet mi suh! I WAS LLLIIIVVVIIIDDD WHEN SHE AND DUTTY STINKING CHINO DID AH GWAAN LIKE DEM AH SMADDY, AND AH HANDLE ROSIE LIKE NASTY WALK AND F@&K AND SUCK YENDI BETTA DAN DI JANKRUH DEM DUNG AH SHOEMAKER GULLY! DUTTY GERMS! YUH FLIP MI INSIDE OUT WHEN YUH F@&K AROUND WITH MY CHILD OR ANYBODY ELSE’.

11. must be one de white Irish Man dem wey come from Ireland
    I hope him have big bucks ans i hear that they like Jamaican girls ans some of them marry Jamaican girls too.
    Mussy him give her the big contract a Digicel May be she want a white baby now . but maybe he will give her more stability in her life . Entertainer bwoy dem are not stable people Would not encourage my daughter to go near them with a long stick don care how much money they have

12. 12/2021 Yendi should get to know that guy in Atlanta he single, never married their child would be the greatest and he is ready.

Leave a Reply to Met Cancel reply