CLOTHING LINK

49 thoughts on “CLOTHING LINK

1. I dont know a wah duh mi suh, but a last year picha diss or shi jump inna di future cause di pic sey Nov 27. Mi nuh know bout dem ppl yah ennu. Is this a flashback or back to the future.

2. Annie mi big fren, yu nuh si sey yu bwal out an get di link. Gwan chu Goodie. Mi a gh tek a chance offa it an si wey a gwan. By di wake, mi get di link. Yes Annie a me an yu first ask fi di link. Guh si how wi a guh bashy now. Hahahahah!

3. Met can you say when area this fashion empire dey (eg Bronx, Queens etc). Nuff a wi wey interested nuh dey Merka. Mi feel sey Twinny must be the face of this business cause she mek nuff a wi interested. Hahahah!!! Guh si me an Twinny look like Twinny. Yes a now mi a guh wear Gucci, Hermes an such delight. How dem fi chat tu mi diss year.

Mi have couple $20 like Kwesi mi muss can buy miself two belt, bags and shoes. Dem have bungles? what else mi need inna mi hot girl kit? Mi nuh waan nuh bleaching creme.

1. You ah guh need one DEAD HOOD MAN LIKE HOLLYWOOD HYPE! That way he follows you around and look woman feh naym yuh frunt. Cause a life Sky seh, she no seh wife.

4. Ha a waaah roll ova yah :ngakak :ngakak yoooow wtf is up with dis ooman skin di f**k hunnu soon cyaaah see har tuh rawtid…. Bitch is not glowing she is shiney like when yuh grease up tings.

5. should i call or text the number met and thx hun should i state where i got the number from?I would buy some stuff for sure

1. I would text first and say where u get the number from……….. send feedback if u buy anything so the res a bloggers can jump on the link

6. Smaddie find out fi mi if di link have loafers…size 11 n if dem cater to those on a tightish budget!!Tonks in advance!

7. OMG APPLE A SWEAR ME BELIEVE MICHELLE SOMEONE TOLD YOU THAT SHE IS RENTING THE STORE AND YOU AND YOU MAN WENT THERE TO GET IT. MET. APPLE SAH MICHELLE LOVE ” FORNICATE” STORY A WAH DEAD!!!!!!

8. I wanna see the war too send it in ladies cah this too much how some gyal mad over other doing the same things Business is Business if one have the capability to start something why must the other get mad them selling Chinese hair not the best so go on with ya bad self

9. PP & ChupsChups unno fi gwan betta…Unno caan mek mi a laugh suh inna di hearly mawning yah! PP mi nuh know wey mi can fine a batty man bestie fram. Wanda ef Perry a tek applications. A di Baker youth numo mi wudda par wid. Him renk an facety suh him wi keep it real wid mi.

10. That person lying cause is me sell to them I can email phone number shipping address met I’m not even located in newyork so make sure that person not scamming the people unless them a sell to but every Gucci bag balenciaga Chanel is me most of them get it from

11. I would be too embarrassed to wear fake shit, im sorry. I saw Chromaz in some fake shit on IG, I felt sorry for her. The shit look like it was made in Guatemala.

12. Met and everyone, by way of public announcement. I contacted the number that Met gave and the lady responded. The amount a pictures she sent. I obviously havent bought anything yet, but just for customer service, I would give her 1 million per cent. As I am typing she is just sending pictures. The prices look nice. Hahahahah!!!! Thanks Lady S. Mi nuh know if mi can all out har name cause yu dun know, but Lady you are a professional.

13. Met the link is not in New York, but if anyone has Ithe link for New York can you forward information. Please and thank you.