COCKY TRACTOR YUH NUH HAVE NO SHAME

28 thoughts on “COCKY TRACTOR YUH NUH HAVE NO SHAME

1. No, I didn’t see any video :nerd Bun battyman, Bun Lesbian… but cocky tractor seem like a bush doe… nuh she di stawt di whole ting a liff up di man dem an dagga dem???? mi use to be like ‘ a wah duh dah man gal yah yow. Shorty is clearly agressive as hell… mi cyaaah badda di signs deh dere from b4 oooooo….

2. the video bad to rass girl it you like female that up too u girl. live your life and have fun f**k with people have to say about u. your kids re good that’s all matter.

3. They need to press charges on her. SHI lucky a nuh my f**king daughter. Cocky Tractor yuh a du to much now. You clearly took advantage of that poor little girl

4. Dis gal sick tumuk. Every time Mi see had she a rub up on some gal. She can’t take a pic without grabbing on some girl ass. She look like a f**king Amazon. For a big woman she still a roll pon dutty dancehall floor and a skinout har cratches. And she swear she look good doing that shit. She come a dance dress fairly decent and by the time dance done she done mop the floor wid her body. Gal muh have nuttn bout harself

5. Cocky Tractor yuh need to watch yuh self that shit you did to that girl could be looked at as rape. You are a big waste and yuh need to stop with the foolishness inna dancehall you are trying too hard to get attention

6. Amber Brown must not talk that lil gyal sleeping man and woman from she about 12. A must she give the gyal disease all a them nasty and freaky alike. All the one shake shapes let she move and gwey she find har babyfather yet?

1. LOL…I had to laugh when I saw Amber commenting…Pot a call kettle black! Amber Love eat ass! But di whole a dem use to be friends. A bunch of waste gal dem deh.

7. But y’all don’t see a who fah hand a pull down the gyal bra and who a hype Them up In the video listen carefully and yuh hear nasty brown man bout mi like it mi like it yea him ago like it cause him a f**k whoring shericka that a fi bed room nuh bloodclat party

8. Shaka shapes is a big whore herself. She can’t talk about nobody she f**k and suck whole of dancehall. The one name amber is a mattress mad she can’t suck sherica pussy no more.

9. Sherica magnificent is a full blown freak,if she bawl rape is out of pride, amber must know if she have disease cause the too a dem suck the same cocky and pussy.rica tell the people dem say is a bust ya look..where is the baby u had? All the man supposed to hate you, f**kin peice if shit. Low cocky tractor that’s her lifestyle a she ago answer God as fi Rica nothing new all shapes f**k her

10. Shaka shut up yuh nuh no betta yuh is a piece a shit yuh dam self and Amber yuh a dog shit too. A guess yuh mad because shi stop f**k yuh kmt

11. Unruly-tee would a must comment true she suck di gyal weh she a walk wid and dress up like twins all hear how them married and she cuss her mada and sista fi di gyal queens fulla lesbian tho

12. Shaka all post it pon her Instagram. Rickia have her pressed bad. Whole of them Shaka rica amber was friends use to f**k and suck each other. Amber is one dutty ugly b*tch. Shaka favor wah gecio lizard to pussyclat lmao. All of them do it you can see rica was frass and just get catch inna sticky situation nah lie it bum me fi har

13. Cocky tractor very f*kin disgusting she love walk round in a dance & grope ppl like one f**kin caveman. She sick mi stomach yuh see