DEM SEH ONE ARTISTE SEH HIM DID TINK HIM BAD PAN DI CRACK BUT GULLY BOP AND MERCILESS A DONE IT MORE DAN HIM. FI ALL WE KNOW FROM DI ARTISTE DEM START TOUCH DI TING DI BUSINESS AND DEM NUH TEK T AGEN AND IS BOUT FOUR A DEM STILL ON IT AS TO WHA MI A HEAR…SOME A DEM AND MI NAH CALL NO NAME..SOME A DEM WHEY A TEK IT STILL HAVE UP DEM REGULAR BODY WEIGHT BUT SOME A DEM MAWGA OUT AND NUH MATTA WHA DEM EAT IT NAH SHOW….SOME A DEM STILL HAVE IN DEM TEETH ALONG WID FALSE TEETH SUH NUH BADDA LOOK FI DI REGULAR LOOKING CRACK HEAD DEM CAUSE DEM A DWEET AND A GET DIFFERENT DIFFERENT RESULT BUT DEM AH DWEET FI TRUE……….SMADDY ALSO TELL DEM SEH WHEN DEM MIX DI WEED WID DI COKE DEM A COKE HEAD PLEASE CAUSE MI NUH TINK SOME A DEM KNOW
…DI CRACK/COKE NEED FI BUN OUTA DI BUSINESS CAUSE IT MASH UP DI BEST OF DI BEST ESPECIALLY DI ONE MERCILESS ………
P.S DEM HAVE DI YARD UPTOWN WHEY DEM SELL DI BALL DEM AND MI NEVA HEAR SEH POLICE GUH DEH YET…
Hello Met/Metters
Sender I’m not surprised. As for Gully Bop with all that erratic behavior he’s displaying, that’s not just heart break that’s substance abuse as well.
Bounty is also on the white lady….him mix it with the weed
Slander…
:hammer
I always thought he had that look. Him also aged so fast,he looks a bit old for his age to me, but could be all the sexing and night jew. I am not shocked by your comment.
Some ppl sah. Hope dem eyes open one day. Dirty drugs fi mah up ppl life and culture. Like wi nuh hab enuf problems already, di last thing wi need is drugs in di mix.
A chin send in this.
Oh gosh my Rodney? say it aint so. One time me brother see Junior Ging a peform and him swear him deh pon coke/Crack
Got that from his daddy
Entertainers from other music genres are on it so why would reggae/dance hall be exempt?? Weed was dem best fren fi years but not no mo. With everything drugs included, America sneeze and wi ketch cold. No shock here. Mi surprised say dem naw drink the cough syrup mix wid weed yet.
Did somebody really mention Miss Ivy son Bounty Killa a tek coke? Oh no, say it ain’t so, because “mi can’t believe mi eyes, mi can’t believe mi eyes”.
Harry Toddler a di fattest entertainer pon crack/coke…him a do it fi years
Please don’t mix the war lord general, thank you
Long time di coke a run een
But Sean Paul name did call to!!!
We hear bout Wayne wonder n buju too but the most personal n wickedest one thus far is must nadine sutherland!!ppl look how great mi cousin terror fabulos did a gwaan unno talk di truth!!! Dis wicked woman introduce him to coke n mash up mi couz after him did a run di place!!!!Only God see n know it all n vengeance will be mine sayeth the Lord!
U a look a hype bout terror fabulous a u cousin. If so, he must be your far far cousin. Terro Fabulous has a mental disorder which runs in his family. From way back when him did buss he had problems n had to take medication for mental issues. Come again bout cousin.
Yes you are correct about the mental illness part BUT the part about Nadine and coke is no mek up ting.
Which house or area in uptown have the business?
oh please uptown full up a coke. This aint new. Majority of dem taking coke for years.Beres Hammond, Wayne Wonder, Kartel etc. Police will not go up there because dem will lose dem wuk becausen seh a dem rich ppl dere control certain things. Ninja still a tek coke. But mek dem tan deh. Nowadays ganja nah carry no swing a yard and abroad. Dats y nuff man a tun informa when FEDS hold dem. Coocaine, Heroine and Pills. Ganja was back in the days.
False teeth. ..could that be Macka Diamond? Maybe that’s the reason for her weight loss
it f**kup merciless baaaad
I-Wayne
AH DONKEY YEARS AGO MI DID HEAR SEH KILLA AH TOUCH IT, WHEN HE WAS PRETTY YOUNG AND AH PAR “WID TUH TUH TUH TWENG!!!!!”
Dwayne must rastas smokecocaine heroin leonatdturnscarfacepon it better tell his mother.himdomore than bounty.needcomegeturson because msdheaddiseae
Coke crackdont runbusdiness it hypnosis used on persona who healthy so untalentedperon selling itcanrn other ruin others livesnot be alone.ucould not besyme to do it.beninompany of person usesellare always assholes.deadoverdise friendslwsys the goodones.oneartist get in melife and avoided this person and ex.runmadongreedif money after thisallkinddupoyshit start voiceterrorze me.make mefughtdevil oneyearhslf and get sick die.ineverasktikmow thismanihad great life.cokeheadsmakenog I dfriend cantlose of they einyhey cheat.control freaks.inettolove correctly.scarface
The KoolRuler go to Guyana and when time for him to go pun stage dem can’t find him, Him shitup him skin, That uncut pure stuff .