COME GET TWINNY

21 thoughts on “COME GET TWINNY

1. We no pet ppl have me rolling like a rain deer in the snow with laughter :ngakak :ngakak :hammer a true she looks better with a mask floor to Rass .

2. Maybe her Botox nuh settled een or her face still swollen from surgery and she wear di mask. Memba she is someone who mess with her face a lot.

3. Wnpp did u know is true that yuh can laugh till yuh piss up urself? ? Well u mek mi prove it fi real.

I love twinny’s breasts n hips so providing she wears this, she can get IT.OPAL I ain’t a shiek or whatever but we nuh need fi guh dubai to enjoy ourselves! !

4. @Anon 9:43am, Big up yuhself and have nuff fun inna di snow!

@Anon 11:08am, Happy to have made your day, love!

@Yardielovethug, Mi KNOW ppl can laugh ’til dem piss up demself, cause it happen to mi before. Hush mi neva mean fi mek yuh piss up yuhself, hush, papa!

5. https://instagram.com/p/BRoNofPg5VG/
    Opal give haterzluvriz back fi her Givenchy bag, da friends dem she have a chat you and said how you will hold some of fi her stuff so the Feds won’t put padlock on door and use it for investigation. Everyone knows unu share stuff between one another, you Amex Shana and haterzluvriz