COMMUNITY COX UPDATE

So met the latest is that mickel father dead and him bury Sunday, it look like the wife and him left for true cause she was no where to be seen, the other baby mother them did deh bout, mind you Shawna weh say till death do us part did itch up under him like she a try warn off the short gyal, and shorty come with har entourage cause she did fraid Shawna beat har. None a the baby mother them never make one all a them look like a bend dung them go buy them clothes, all him mickel inna him one suit everywhere him go a it him inna, court wedding funeral and him one shoes you can tell the wife stop mind him. Them have it fi say a land that the baby weh live a England no qualify cause all a the other picknie dem did deh deh but that one like a she him no sure bout maybe a she a hide and we did think a the one dem out here likkle most him no reach a funeral cause police no stop take him weh him need a wash off. But me hope the wife answer cause we want know
If a true say them left cause it look like the short gyal a try play first role cause she just inna everything so and she don’t look good like
She did fi turn handicap if she did stay inna mar mumma longer

One thought on “COMMUNITY COX UPDATE