CONDOM DEADEN DI FEELINGS IF DERE IS NOT MUCH TO GO IN IT

Them sehh Yuh throw stone Inna hog pen di fuss one wehh get hit squeal!! The smaddi tag various other females why you kayon take it upon urself fi cuss a fake page?? Over nasty Kitt who f**ks every b*tch without a condom. Annuh dem need fi guh Bellevue is you! Cause ur head over heels fi a man who will not claim you! Caus Yuh is jus a hide n f**k #MANCLOWN You jealous a your own damn sista because she in a stable relationship while you still a try find a man look how pathetic you look fii a mother who should be a role model to her child a daughter at DAT. Guhh look a man wehh have some standards.If anno married man yuhh grine a some loose caaliss boiii!it shaky pon yuhh m

screenshot_2016-10-04-13-50-24-1

screenshot_2016-10-04-13-53-05-1
Kizzytrends know dat all dii boii want is her money and she nuhh care either a f**k she want!! DAT har own Fren dem sehh. Idk what amt money she wont spend pon dat boii.. I hope she have some
pudung fii when dii scamming fail…Kelly ohh sorry Kxngkels she f***s any n everything but she too is obsessed with this wutliss boii and that ain’t gonna change cause she bring him the 3n 4 summs when him want it!!!

The babymadda have a heart to rass because idk hww she stay wid dis duty roaming cockie.We see she post how she n kids dehh Bahamas y u Neva carry roaming cockie kitt wid u suhh maybe him wudnt haffi a ride roun in search a new pussy n smaddi fi leech pon.yuhh nuhh think sehh a time now fi run dii boii??

As to you KnxgKitt your day is drawing neigh!

4 thoughts on “CONDOM DEADEN DI FEELINGS IF DERE IS NOT MUCH TO GO IN IT

1. Hollywood a don’t believe that she and kitt deh nuh wah day she do har boobs and thing I thought she was with a money man and think.

2. smh it sad how these women have no self-worth these days wehh dis boii have more than germs fi give unno kmt.”Same lame story over and over” that mean she good with the lifestyle of being a hide n fuxck…

3. Kizzy really have money Like dat? She buy back har van yet what di odda man did buy give har whey dem teef from Kitt gate? Kizzy a struggle wid har popdown shop but haffi find it fi give Kitt anywhere it come from. She craawny like

4. So the zaineysmommy nuh have a child with the man that run flow that name Carlos or something like that….that was brokenup but got navy together and she move out of her mom place and in with him?