CONGRATULATIONS ON THE UPGRADE PEACHES

21 thoughts on “CONGRATULATIONS ON THE UPGRADE PEACHES

1. Finally a man to STAND next to her, no hiding. Congratualations. You deserve this. Hopefully Dawn will leave you alone now.

2. we know that bwoy deh from Bronx ,him is a trick ,LEE RICH HIM NAME A BIG SCAMMER ,GET THE GOODS PEACHES ,HIM CAN HUSTLE GOOD , MET TONY RAY RAY GONE FI GOOD , THE CLUB OWNER GONE TOO , GWAN TRU MY YOUTH U GET OUT ALOT A MAN , BIG UP BATTY HOLE PEACHES

3. When me and my guy touch road.. I make sure that he and I are up to par. He represents me and I represent him. I always say “Babes, make sure lotion yuh hands and check if ur lips dry” – Now u tell me, she coulsn’t do a knuckles check pan har man? She well put together and him white like a bakery dem left out of… gosh!

4. Upgrade my ass. Him a use har fi drive har car & tek har likkle party money bout him a flip. Lee no riches bruck nuh bloodclaut. All him do a thief people weed and dem money den go inna hiding. Man dem a Arizona want him head. Low life dog shit the two a dem. Wouldn’t surprise if him a f**k the daughter too cus dem love f**k the same man. Lee go take care of your two kids and leave this salt hole long time big woman alone.

5. Senda look how long Peaches and Brush lef and stop f**k. And a nuff man she teck between dat time till now…come off a deh man BLOODCLAAT name. Him memba Peaches? And what upgrade? Dah boy caah look like Brush wid him two tone bleach out body. And the fruity look, Ewwwww. Betta yuh compare him to Tony RayRay cause dem wha fava. Hope anno smaddy else man she a pose up wid cause a gal a go come fi har. But Peaches if a fi yuh owna man buss a blank… bap!! bap!! Just dont try rule him and scare him away… yuh know yuh good fi dat.

6. Pls, HIM LOOK LIKE A SAND GRAIN, WHICH REAL MAN TAN UP ENNA MIRROR AND BLEACH….. DUTTY PEACHES GWAN, U LOVE CHAT PPL, AND ENNA DANCE A ACT LIKE U BETTER DAN PPL ALL A TALK BOUT “”TIFFANY ETIQUETTE “” ANNO BODY, OLD HOG WHOS YOU FI A LOOK DUNG PON PPL, Tiffany is AN AMERICAN CITIZEN. DUTTY peaches you A BKLYN FCK BOX….U LIKE TO LOOK PON PPL LIKE DEM HAVE ON UR DUTTY DRAW….. BTW STOP TRY AN FRIEND JUICY, HEFFA SHE DOH WAH NO FRIEND FROM U NEVVVVVVVVVVVVA…..

7. Lawd Granny Peaches! I know age is just a number sometime but this dude look immature Peaches,You need a real man in your life now lady…Stop waste your time with little boys who just looking for a sugar mamma.If it’s just young dick your looking this one look soft.

8. This man look gay for real not to talk bout peaches son Jovanne full out batty man with pride and hold him head highly ….. Daffy and him use to be together and him mind daffy until they broke up because he wanted a relationship .. Wonder if he gone send him bail money to help him now

9. PEACHES YOU AND DANA NEED TO GET A LIFE. WHAT’S YA’LL BITCHES PURPOSE ON EARTH. LET DANCE HALL PPL KNOW PLEASE! EVERY NIGHT YOU INNA DANCE BOUT REV THIS REV THAT WHO THE F**K IS REV NOBODY DON’T SACRED A BIG SLOPPY REV. WHAT REV DOING FOR YOU AND YOUR DAUGHTER? CAUSE THE TOO OF YA’LL STILLING SCAMMING,AND FLIPPING $$$ YOU HAFFI KEEP HOW MUCH DANCE FI PAY RENT GYAL PLSE. WHEN REV CAN BUY A HOUSE OR GIVE YA’LL A DOWN PAYMENT THEN COME HYPE PON THE PPL UNTIL THEN. CONTINUE KEEP DANCE FI PAY THE LAND LORD.

10. Boy oh boy yuh mean to tell mi nobody inna dance nuh have nothing good fi say bout dah big ooman yah. Peaches yuh fi come our a dancehall…but nuh yuh say a deh last party yuh a keep come February. Yes man. Yuhgo from 1 event a year to 4.yuh swear yuh is the crėm le crėm (or howeva dem say it) yuh skin up yuh hard face like yuh want ppl fraud a yuh. Wid yuh trong suck hood jaw bone.The only friend yuh have inna dance a Chakka and Jackie. Peaches as affordable as Fox’s clothes are yuh still wear dem and return dem next day. Gal yuh caah style nobody.

11. Peaches a yuh and the man a rub? Ven bleaching cream a smooth out unnuh hard kin. Adda day yuh kin dark and hard. Not to mention the crop of corn yuh a wear pon yuh toes. Thank God fi makeup cause a it a carry yuh off. I personally know the two time yuh go duh tummy tuck and all now yuh belly still high. An a three time in all you do it.. Maybe a gas still.lol. And all the go yuh ago gym yuh leg dem wha tone up bad. Miss Lewis enjoy the fact that you can travel on yuh buy ID for now but eventually you will need a Passport (thank God for the State You live in). Differently still enuh Peaches mi tink yuh a wrk fi the BOYs dem enuh. All now yuh immigration case nuh resolve. Yuh went in January 2013 fi interview suh what happen? Dem teck whe yuh GC years now and yuh was on house arrest for a minute…And dem never grant you it back.. Peaches wi know yuh a work fi yuh stay. Peaches yuh cannot style anyone. Mi see all yuh a throw wud after tiffany etiquette and keisha crab.. peaches yuh definately a look a beating.

12. Everbless how Rev ago buy them house and him mother live inna building and father live inna basement. that boy a real waste boy him just have links and waste it pon dumb bitches like Dana.

13. Peaches can hype pon Tiffany but Keisha crab will murder her. Peaches if u think u whoring niece can draw fi bottle fi Keisha like how she do Frenchie a lie. And don’t for a minute think when Keisha rhass you Rev can defend it Keisha have her ppl a Jamaica sos RIP will go side Rev you see me

14. Rev buy her which house? After the man don’t look pon she his family don’t even acknowledge the so call son ppl ya’ll to think Dana and peaches have shit ppl just think Rev will back them. Why him never back den for Dawn. Them is Rev worst nightmare

15. Mi kno deh Boy deh him a nuh gay but him cum from central village him bruck like church mouse all him do a clamp man weed him soon get it a shield him a look poor peaches swear she have the world now kmt

16. My question is why is this woman so hated? I see she’s a nice looking woman. Is she that bad in character? I’m curious. Whats her history? Why was she on house arrest?