SENDER WE HAVE OUR MUGS READY O -_-

Pinkwall this gyal sheka is one nasty dutty whore all she do is f**k down the whole of England now she tek set pon all the young bwoy dem wid her salt p**y every time she f**k any man / bwoy dem end up inna prison. Sheka would f**k yuh man an smile up inna yuh face like it’s nothing all she do is chat people an tink she bad mi see her last nite ah hype an nobody ah look pon her an her idiot friends.

9 thoughts on “SENDER WE HAVE OUR MUGS READY O -_-

1. Gm all ,special good morning Sender.

I would much rather hear Sheka’s side of di Tory..yuh know,di secret of her success.What she’s doing to have so many young bwois a henker offa her n HOW she ALONE manage fi successfully f**K dung di whole a England.. with the exception of mussi Prince Harry!

Sender u need to set some goals and come up with ways n means to attain dem !Learn how to appreciate instead of hate when u see others like Sheka achieving dem fcuka goals!!KMFT!

2. She look good all the time she out leave the woman alone I don’t know or but I hear man talk how she clean and can cook and or pussy pretty and good and she have lovely kids she don’t make troubled she go out and enjoy or self people of to day all or kids is for one man so it she want to f**k little boy it is the woman pussy

3. Lol orange deh a beat mi baaad. Suh a di yawd slippas dat wey she ago change inna if di foot get tired? :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

4. Sender u sound hurt badddddddd a wah she tek u young Boi r u man which one, all if she wah f**k dwn England she nar f**k fi free u eva c de gal n she look clean n well put together nuff a uno a f**k n can’t even put a Gud meal pon u table, u a chat off u stinking shit up mouth bout gal pussy salt n any Boi she f**k go prison hmmm hw is dat nw Old germs if dem do road weh u expect prison nu must be dem best fren. Wen dutty germs like uno badmind n hate on Ppl uno find any n every thing fi class Ppl go drink bleach n kill u self mon n low off a de gal. Sheka mad out dem old nastiness yes if she n her Fren dem a idiot y u cum pon pink wall wen u did c her last nite y u never confront her kmft

5. About time this bitch reach pink wall this gal is one big whore no good example to her children. All she do is talk about f**k ppl man and she dont care she need help!!!

6. Unno stop defend sheka this bitch love mek trouble and act like she dnt mek trouble everybody she fall out with ppl in brixton to peckham she fall out with. Look how you diss up Sandy and spread she have aids come on now sheka we all know what you all about you need to shit down now even Tina hype don’t deal with you. Look how much man you f**k pon your babyfather now stop act like your a goodas

7. Pussy come to use y u lot just a watch out the gal pussy it fi or pussy f**k sandy and Tina hype sheka a good gal fi them a lot of u dog shit need to go f**k like how she a f**k abecase she a f**k away u lot man u lot sound mad leave the woman alone I don’t tink that woman care what u lot say she is home in or clean house some of u need to go clean up in your nasty house and leave the girl that all u Jamaica get up and do