CONVERTIBLE MOBILE RETRACTABLE TOILET

18 thoughts on “CONVERTIBLE MOBILE RETRACTABLE TOILET

1. De man wa dodo.. look how him ah hold up him back…. you should just charge jim fi use it and buy another outfit fi match the blue and grey shoes…#madman that#Mr. Grand-market or yo colorblind….

2. WTF…. Yow a bad ppl tingz… Di man drain out, tun dung n walk weh caas no bwoy cyaah jump pon him convertible….

Yow wen dem a use da toilette deh dem affi mek sure the hole lineup good…

Nuh Ramp Wid Mi

3. WTF…. Yow a bad ppl tingz… Di man drain out, tun dung n walk weh caas no bwoy cyaah jump pon him convertible….

Yow wen dem a use da toilette deh dem affi mek sure the hole lineup good…

Nuh Ramp Wid Mi

4. Yow unu a look fi link like seh unu no kno seh jamaica is one a di muda capital a di world… It’s only a matter of time for them to be at the top of the chart…. Caas dem a commit murda like wah top the billboard chart….. When mi visit Jamaica mi affi a watch fambily, frenz n foes… di fukk a dem wicked…. From dem bwoy deh a sell batty fi tings dem wi kill fi tings…. It’s sad but, di story sounds believable.. so mi nuh affi go search fi link…

Nuh Ramp Wid Mi….

1. i know dwl…but being that i google and yahoo search and don’t see it thats why i’m asking…mi like fi read things…yuh nuh si seh mi live pan pink wall ah day time? lol My :nerd work is boring I need things to pass the time