COREY HAS BEEN FOUND

There are several videos circulating on social media with this jamaican gay guy talking about cory an iky well this is cory..took the pic from his fb page.

corey

17 thoughts on “COREY HAS BEEN FOUND

1. Yuh know say mi not even gonna laugh. Yuh know say mi always tink dem battyman business in JA was jus about batty tearings!!!! Peg a man batty an keep it moving. But noooooooo….it look like dem man yah ina reaaaaal relationship wid dem one another. Like dem really a date. Smh. Den these big tough hard back men really fall in love wid next man??? Like to di point weh dem have lovers quarrel and breakup and make up and cry to each other and really get heartbreak over dem each other. Kiss mi claat!!!!! No man. Dis cyaan be life. *sigh*. God really soon come. Mi sorry fi unu.

2. I dont belevie this, I dont know these people personally but mi guh pon Marvin wall and si di ppl dem a beg him fi dun the f**kery cause it might end up cost ppl dem life so I nah encourage it. di ppl dem seh corey and marvin a friend from school days but because Marvin tek a picture of him sitting in a white man lap and post on his FB and smaddy go tag Corey inna it and Marvin vex seh Corey a insinuate seh him a batty man when him shoulda know betta, so Marvin decide fi own the tag and tag corey cause if him a battyman, corey a batty man tuh. Mi cant blame Marvin cause him flip the script wicked pon dem and funny nuh bc wid it lol but frog seh waht is joke to you is death to me…….

1. What a grown ass neyga man a do siddung in a white man lap? Not even an adult son siddung In a dem daddy lap.

Jealous gay games :hammer

3. Di whole lot a dem a battey man cho rass u ever hear Dem name a call up wid man….Unuh wait unuh soon si a whole lot a proof drop.Dem seh wah done inna dark must come to light.

4. I know this man , both of them . Marvin is not gay . This man have over 20 kids in England, some in jamaica and he still a look woman , soh how u fi call ur self gay. If u and the man have something u guys need to inbox each other and stop put up things fi people think that you are really gay cause you not kmft!!!!! Some fake ass gay a people like you make people wah kill gay people for no reason cause you fake and how you a go on on social media. I love gays people because they are funny and nice to be around but marvin is not no gay people so don’t support him argument.

1. Not because a man is married and has a lot of kids doesn’t mean he’s not sleeping with a man. Time some people get it in to them head nuff family man, shotta out their on the down low

5. No body on here know marvin , he’s not gay the only reason he’s doing this is because Corey called him out his name meaning that Corey said he’s gay because he was sitting down in a man lap with a cat in his hand. He pissed off so now he’s trying to piss Corey off by saying if you calling me gay you should know cause a you and me a sleep. Marvin is with his baby mothers and 2 babies living with and if you notice it’s one of his friends helping to make the video . Knowing Jamaican man would not be helping him make a video stating that he’s gay if he’s really gay ok marvin is just upset that Corey did that .

6. Which straight man is gonna pretend to be gay on video ? Lmfao….why do you people come to insult our intelligence? Who is that claiming he is straight? One of his babymothers? LMFAOOOOOOOOO

1. No his sister he’s my brother and he’s not gay thank I’m the one who wrote about his baby mothers .

7. I KNOW THEM BOTH PERSONALLY AND RELITIVLY AND THEY ARE FARRR FROM GAY, ITS YEARS NOW THEM AH WAR THEY WERE BEST FRIENDS AND HAD A FALL OUT AND MARVIN JUST VEX AND AH GWAN WIDHIM FOOLISNESS. THEY ARE NOT GAY AND MARVIN NUH DEH AH JAMAICA NUH MORE SO HIM WILL GWAN WID THE FOOLISHNESS BECAUSE HIM NUH DEH BOUT FI CORY CHOP UP HIM RASS SMH..P.S THEY ARE BOTH GOOD PPL JUST TWO OLD BEST FRIENDS THATS WARING LIKE GYAL! DONT FOLLOW IT UP