CORRECTION OF FOOTA INITIATION BOX

FOOA

DEM SEH FOOTA GET AH SET AH INITIATION BOX A COCKBURN PEN LASTNIGHT…….. NOT GRANTSPEN……..
WELL UNNO KNOW FOOTA A SELECTOR AND EVERY WHEY HIM GUH DEM DAYS YAH HIM DEH PAN JOE DIS AND JOE DAT AND JOE A DI RICHEST…ALL A STING HIM DID DEH WID IT………SUH HIM A PLAY NUNG AND FEEL HIM STRENT HIM MOVE FROM JOE NAME AND GUH SEH BIG UP………BULLY DI DON……………… DEM SEH DI WAY DI MAN DEM RUSH UP………..ALMOST TEN A DEM GI HIM DEM RIGHT HAND ..PLAP PLAP PLAP RIGHT AND LEFT TUH HIM FACE..DEM SEH DI WAY HOW DI BOX DEM TEK HIM FACE A LIKE WHEN MAN A GO GANG INITIATION AND DEM A GUH DUNG DI MIGGLE A TEK DI LICK…PLAP PLAP PLAP AND HIM HAFFI PLAY LIKE HIM DUS GET PAY……………. DI WAY DI MAN DEM MOVE TO HIM FACE HIM NEVA GET FI FINISH SEH BULLY ONE MORE TIME …HIM SEH BU————- AND DEM RUSH UP WID DI LLY TUH HIM FACE………..

0 thoughts on “CORRECTION OF FOOTA INITIATION BOX

1. Yow Metty, yuh mek mi buss out ah big dutty laugh!! From I was bawn…. What ah way yuh write it sweet….mi seh “plap, plap, plap” have mi weak, caw mi juss siddung an ah picha it. No sah yuh “gats ah way wit wurds” mi seh, Foota mus hate yuh fi dah post yah…. Yuh baaaad

2. PEN MAN DEM SELL OUT BULLY FI ALSO.A SINCE WHEN U CAN’T BIG PHILLY NAME IN A DANCE AGAIN.BIG UP BULLY KIRK AND MAGGIE DUTY PENCO A U SELL OUT BULLY AND A TELL MAN FI RUSH LABBA MOUTH KING KONG FOOTA

3. I say CONGRATULATIONS pon de box up. Dj fi spin record and shut de hell up…pon a social level yu fi remain neutral bout yah big up a phucking “Don”….can’t wait fi precedent tek set. politics corrupt and onu slowly corrupt we music to! bastards!!

4. Di man dem a yaad tun tomuch rassclaat waggonist, any weh sweets deh dem jus itch desso an a dick eat, him a gwaan like joe money a feem….cyaa jus a bigup bully suh cuz pen ppl divide ova him…weh yuh seh met di dawgz dem put paws pon him? loll

1. Joe a de white man? If so….white american come nhame and reap wealth and respect inna we backyard music AGAIN? brabra…me sey send on some more box.

English Chris Blackwell and Cuban Rita “Marley” already reap from Bob Marley.

5. Killa fans mi nah mix unnu dj it was a joke because him did buy out killa and Lexus war. Him need to play dis song

Intro – boy get box and sound like gunshot.
    Plap, plap, plap.
    Pussy can’t even talk have to stay back
    Like Oliver him a ask mr can I get another one dat

6. it nuh funny but admin de way yuh drap av mi inna stiches mi feel like mi deh rite unda mouth wen yah talk this inna yuh head b4 yuh rite it :ngakak

(Simplicity soon sign in)

7. Dwrcl….no sah a just a come off a werk ,and pap dung .the next one who Fe get some loudas a Maggie bwoy .dem too lippy and feel.like dem can go any way go yap .

8. Foota was charged for an illegal gun but was let go by the court because the officers involved in his case was facing a murder charge, some of them selector and DJs yah too mix up, me sorry him never get some kick too

9. lavina yuh run een an a dis penco what is not and the man never did want yuh back then when him did find out say yuh give wah the p***y.

10. Between Scatta and foota hype I dont know which one a dem more hyper wid Joe vehicles and money. Them act like Joe a dem rass God. a good fi Foota some a dem selector yah chat too much and mi a bet yuh Bully nah defend dem lick deh

1. Well I can only assume the reason why foota deh pon Joe so is cause him “fiance” is a downsound artist…but bwoy mi woulda pay good money fi deh deh an see di box dem dwl

1. money sweet Met, memba a di best a foota now since Joe cah him did hungry bad wuss Movado neva did a look his way

2. yes ispy but u wudda think him wudda mek sure all a downsoundd song dem place since a di bes a him but dem nah play like how dem fi play and di people dem a talk

11. Foota never get nuh box.. Him big up bully and the man dem step to him and tell him nuh do it again. Anybody who a big up bully nuh come from pen, if he was still alive nuff a wi wouldn’t deh bout, I’m not an advocate for violence but sometimes one man have to die to save many. Pen nice again, we can go where ever, whenever and come een anytime. If bully did deh bout Whappings couldn’t keep.

12. Is Waldy any different ever don has dem ulterior motive and no Don is no saint none.

13. Whoring Lavinia u fi go wehhhh stop go on like u did rate bully. Membaaaa sehhhh u did a fukkk pon him wen him did alive

Leave a Reply to Met Cancel reply