COUNTING SKAY CODS BEFORE DEM SLIP OUT DI SACK

Ever since Skay get f**k and duck by bald head she nuh stop run har hole red , she did a talk to nick Klean , Dwayne timerz , and Lamar . All within 3 month now she a f**k this brown youth name nico thats shiquanna baby father ( big lip crysan sister ) him and shiq and tami was up here inna love triangle now him and Skay is together . I seen them holding hands and kissing at the movie theater inna bay plaza but him nico don’t have no shame cause him still a f**k tami and shiq and him claim him nuh use condom so that means Skay a get the leftover p**y juice all she nuh have shame she and tami was big
Friend and now she secretly tek nico but the secret been buss already and now dem inna war Skay u need fi give ur hole ine I breathe it nuh haffi share share different ways there’s enough to be given out find yourself gal cause
Dat makeup thing is not for u plus nico dnt have no money fi give u , ur own so called bestie Samantha say u dash weh belly a choices women’s center a queens u never want nobody a bron see u so u go the abortion place a queens no shame . Was it nico belly u get rid of or nick Klean ?

IMG_4199

IMG_4200

IMG_4201

IMG_4202

IMG_4203

0 thoughts on “COUNTING SKAY CODS BEFORE DEM SLIP OUT DI SACK

1. dem gyal yea a hoe big time bald head leave her and gone back hes babymother and look she a tek all bronx nigga . yuh a tek so much man a road and yuh madda nuh live no where. a old ppl home dem put her up inna.chu mon yuh need fi do better .

2. she cant keep a man .. anyhow mi ever hear say she cross di line and try affa mi man . she know how ever man dick stay inna bronx

3. mi nuh know dem ppl ya, but young girl, be good to ur tun tun wen yuh young, cuz how u treat it now gonna determine how it tan later. Plz next time nuh mek nuh man bring you go Bay Plaza, too local and too ghetto, mek im carry go New Roc City instead. And as the yankee dem luv seh, stay away from these high yellow f**k boys, ok.

1. dwl!!!!! and New Roc is any better?? Bwoy oh bwoy… Yuh fi mek di man tek yuh go do a GED course or gi yuh ah start fi do sumin wid yuh make-up thing! Sumin fi uplist yuh self.. How yuh plan fi go thru life?? Just ah frig frig frig and party? KMT!!

4. SKAY STILL A SLEEP WID BALD HEAD… BALD HEAD HEAD A HURT HIM CUZ HIM CYAN UP FRONT WID HAR AND SHE BUSY A DASH IT OUT ALL OVA DI PLACE…

5. The only one weh wear clothes and never run out naked .. Unno mi did think she was different .. Just anudda uptown whore Dwl

6. This skrum bitch again .. On to the next please … NEXT!!!! Times like these I miss my nigga P MONEY to expose y’all hoes .. My G even f**ked u an ur dutty fren dem to pop bottles in parties .. Y’all bitches ain’t low .. YOU A SKRUM BITCH .. Uptown DUTTY MATTRESS !!!!

7. Sade go sit your ass down somewhere. Is you nick don’t want.you is a proper dum dum. I hear you planing nick baby shower again you ass.you do know that the old foot weh him have a queen is with child as well.lol to bloodclot a yu name met of the year.

8. dora yuh days donec cause lastweek was ur party n yuh would not pay di owna fi $500 uo front fi keep ur party.. dutty big head dora why you never ask skay fi len you di money cause she a dash it out pon every hype wid money so she must cant give you it. lord god wha she a dash it out fi free

9. The real question is who nuh sample this whoring gal pums.. How many tins she breed and dash weh? Uno pussy is haunted!!! BOOO! Dwl

10. Dora,SKay,Sade need to go sort dem life out you bitches or illegal. Sade don’t forget you f**king DJ Shavy along time you f**king both men and females don’t forget you need to give Dior to is right father.

Leave a Reply to - Cancel reply