COUPLE OF THE YEAR + HAT

0 thoughts on “COUPLE OF THE YEAR + HAT

1. ___________________________________________________low mr. esquire :travel

de man simply HEADED out for tea a weak :ngakak

1. Mi sayyyyyyyyy fowl head bigggggggg rawseeee me thinks him affi buy a separate bed fi it cause dat caaa hold pon bed wit him baddie mi feel it fi him neck n shoulder cause that is quite a load dem a carry bredda

2. Di hat katch pan di head like when batty too big fi drawse.. A skill him skill why it nuh drop off Ina di tea

1. @Alwaysreading Mi Seh yu comment a beat mi bad Mi Breathless …..DWL!

:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

3. UNNUH A CHAT BOUT DI HAT, A DI SUIT HAVE ME WEAK. BUT ON A SECOND OVSERVATION WHY FOWL REMIND ME A TWEETY BIRD SUH? DI HAT KATCH PON HIM HEAD LIKE LIZARD PON A LIMB.

4. Something off bout this old Rooster , he is looking dried out more & more sorry this rooster fowl u money couldn’t catch me .

1. A lie yuh a tell. Look how quick you drop your drawse when the man flash some dollars in front of your face. Yuh just jealous the man have a cute chick on his arms…women….

1. GTFOH!!
        Your comment shows you up and gives is insight into ‘your’ mind state!

Less a case of monkey see monkey do, but ‘Monkey SAY monkey DO!

Many us wouldn’t look twice at Foul (and spelt it ‘foul’ rather than fowl for a reason) or any other pop down, criminal, deportee old timer, money or not.

Money can’t buy every Pumz out there coz some of we NOT SELLING! KMT

5. :ngakak :malu :ngakak @2:43 U KNOW U ALMOST kill me :ngakak :ngakak i loike mr .fowl alot :peluk a him say keep going and going .dwl

6. What is the hand gesture in picture 2 about
    I like miss lady outfit
    they both wearing red shoes how cute

7. Anonymous my girl not every woman love or want other people corn . In 2014 lots of women have them own money Jamaica to America the lady is stunning that’s with him the man look like old dry out salt fish . Sorry my opinion not my taste too dry for my eyes.

8. mi know him head a hurt him..di hat a squeeze up him head bad bad…goodly all get brain freeze from it smh

9. Me too wouldn’t want Roy fowl him look bad, but then again he draws the attention of the dancehall world ,I’m not of that so I wouldn’t even meet , not even money !hope as him get older him head no gather no more water! Him is a big man that should have been with a wife for years enjoying themselves, instead of changing different woman ,that come to show you nobody no want him ,miss anonymous (3:47)

10. Misa Fowl…yuh ah happen sar :ngakak Cah a ongly yuh one coulda balance di hat pon dat deh breadfruit head. A si di noice lady still around…yuh a balance papa..go through.

11. Trust me you guys are killing……..da head too big fi di hat…..him really skill fi keep the hat pon him head………dwl

12. Oh mi belly a laugh mi laugh so hard till mi all drop fi mi tea, Fowl or Foul weh ever unnu wah call him. Him coming like when you go a dance you always see one ole man inna dance a gwarn, wid dem clothes no look good well see one yah. But digyal dem still want him SMH. :bedug :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak