DAFFY LOCKED UP AND LANCE IS LOCKED IN

PEOPLE PEOPLE ROBBAS TEK UP LANCE AND LOCK HIM IN FULL TIME IT DOEEEEEEEEEEEE LOOK GOOD…FLAWLESS YUH MAN LICKEY LICKEY REGARDLESS……………………..ROBBAS MI SHAME FI YUH …CAUSE A LIKES MEK HIM GO TEK UP ROBBAS

23 thoughts on “DAFFY LOCKED UP AND LANCE IS LOCKED IN

1. Bobbette only mine man to get them but at the end of the day lance couldn’t be bought he took it and the money and the rest of brands she give him but nah lef him woman, him chat him woman with Bobbette and Mek she feel like say he’s a she him wah (mamaman move) but him never stupid like daffy and love likes so much to leave his woman. Sunday all Bobbette did was look at lance and him woman inna the fashion day party mi did feel shame looking at her met

2. Him very likki likkii!!! From my experience man will fuck him fi tings. Smfh. I cant stand these dirty boys. Flawless u can do so much better. Look at ur self my girl. Me personally nah fuck after certian gal. Kmt. One bag of fools.

1. Yes Flawless mus move up di man him will tek man fi tings and if him want him ass eaten that means him battey familiar

3. Flawless you better leave that gold digger man of yours because man fuck him for things. Girl you will get HIV. Robert I’m so shame for you. You look like a clown tranny. At least with Daffy he never dogged you out. Smfh. Girl your shoplifting thing tun right fuck up.

4. BOBETTE YOU KNOW I SPEAK FACTS. YOU MEAN TO TELL ME THAT YOU HAVE BEEN USIN THESE SUGAR DADDIES MONEY , THOSE RICH ASS MEN THAT YOU AND APPLE LINK A TEXAS AND ALL BOUT MONIES A TAKE CARE OF THIS YOUNG BISEXUAL BOY . THINK YOU DID HAVE BETTER SENSE THAN THAT .

1. Robbas NOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BOOOOOOOOOOOOOOO PINEAPPLESSSSSSSSSSSS YOU IS LYING NO OLD MAN NOTHING. Ppl info y’all STEALING FOH BOUT OLD MAN U WISH KMFT

5. Ahmmi nuh business wid dem, but how she saying robbas a stalk har with fake pages, yet she put up screen shot of robbas using her name messaging what appears to be a fake page? Hmm

6. Lance and I used to date for 9 weeks untill I decided to let him go. I used all my cards from: American Express, Master and Discover cards to care for his needy and selfish ass.

I’m not gonna lie thou, that nigger ate my ass and fucked it good. Ladies be very careful, Lance is gay and I am talking from experience because I was one of his many gay boyfriends. #realtalk.

7. The fact remains, that he did cheat on flawless but man a dawg a so it go.

Ediot Robert swear say she can hold d man hostage with her scamming thieving an name brand (LOL). He seem lit was a plan to go get an come back home a lot of man do it. But it seeet some more than some in daffy’s case him stay with her. And d man deh a jail an already has a throw cocky pardna an no get bat a draw.

A so gyal style gyal weh love hype. When wifey come out stand up an whole your corner Robert all when him chat d girl it was all part of d plan to get the 15k. Cause look he was already giving her the credit an stolen good. Some one check on her cause man flappings, getting arrested then d embarrassment at d dance all in one week she must hurt.
    Her sister weh did a run off her mouth better keep a eye on her. An be her toilet tissue (in chin voice)

8. Boobby ova deh pan live and all mi cah si is di bumps dem from under the foundation. U are one ugly bitch. Di gal dun u qnd u real mad. Di man chat all a uh business wid har. She know everything. Flaws u need to move on and low dis low life man and this tranny b. You can do better, she ova deh a mek u look stupid and delusional. Because this playntoy lance went over there fi likes. Only a man can mek a next dopey looking bitch chat so much shit. And di one tk ova dehnlike she this bad bull, bitch i wish it was me. Cus mi have something fi u, man bull bitch. And mek ice cum pick up unuh body. Dat mi seh. Dog shit tk tk tk tk tk….dopey know who fi frighten. A jus mi and unuh. Mi gun more legal than uh whole family….bout meet, bitch u soon meet u destiny, thats about it. I hate low life tieft like unuh…foh

9. BOBBETTE MAKING MONEY LIKE CRAZY NOW SO THAT’S WHY THEY GUY IS AROUND . NOTICE THE PLACES YOU SEE HER AND APPLE GOING THESE DAYS . ITS SUGAR DADDY LINK UP . THEY MEET THESE OLD ASS RICH MEN ONLINE AN GO SPEND WEEKEND AND WEEKS WHERE THEY ARE . YALL DON’T EVEN KNOW THE THINGS THESE GIRL ARE DOING FOR BRAND .

10. The two woman dem ah idiot!!!!! flawless ah hype n the man still ah fuck pon har n soon infect har if she nuh stop. She ah boast over stolen goods and ah loud it up, nuh body neva tell yuh seh yuh can go down fi some charges too cause yuh know seh di tings stolen and still ah roll ova inna it like hog inna dem pen.

The Bobette gyal ah fool!!!! no way mi ah risk my freedom or sell mi body fi mind nuh waste man weh nuh loyal to nuh body dan material goods. Move up my girl and guh set ah foundation wid weh yuh ah get cause nothing last forever n wi deeds always catch up to wi.

MI WOULDNT EVEN TOUCH PON DI WASTE GYAL WEH AH SLEEP WID DI TWO EDIOT DEM!!!! :batabig

11. Met did u know that it was Robbas sister TK first Lance did want I don’t know when Robbas come in the picture show u the kind of person she is smh crazy girl

12. Alot of these man are likki likki for things that’s why alot of dem sleep with man for it Bobby u really did think did man a go leave him woman Bobby I know Duffy from England oneday I call Duffy and say to him why u likki likki so why u sleeping with diss man looking woman if things why .him laugh see way it get him now lance u too likki likki flawless if run u .dat means u will fuck man to .alot of u guys are too likki likki a it did catch the next one a England name spike now mi hear say him mash up like dog a work inna popeye’s inna America and a mad because him can get the good things dem no more from the baby mother unnu too likki likki Bobby u should of shit in lance mouth and video tape it and Bobby u is a man clown like the rest of ur friends dem

13. Bobbette has a face that only a mother can love !! Everyone of them mine man bobbette happle Kerry all these dancehall hot girls cause if man want them them and giving them good life they would not be risking freedom daily . Dwl only think them hot but in reality then a loose big time cause man that love you not going have his women out there thieving and scamming cause he wouldn’t want risk her going to prison him would of take those chances . Happle tek icin from cooking fish And 9-5 ! She hook that boy up to the scamming life a suh them rope in man seh them have link . Bobbette story is very sad cause you man you war and try separate daffy from his daughter and as him back against the wall you out and had a fuck ? This Bitch not loyal and nobody she stay friend with long she is a wicked

14. LANCE IS A BATTYMAN AND THATS A FACT.lace been taking dick in his ass . Him love things from man and from woman him easy fi get trick and fuck inna him batty. Letish LEAVE THAT SHIT UP BATTY BWOY ALONE BEFOR HIM BRING YOU THAT HIV .

15. If this is Lance from one link crew ..he’s definitely bisexual he like when Woman use dildo on him,but he like when you rub butter on the dildo before you put it in him .and Lance is taking ATRIPLA PILLS so YOU GIRLS AND GUYS be careful of Lance he’s not clean