UNNO FEEL GOOD FI A TEEF PEOPLE BUT UNNO WUDDEN LIKE NOBODY DO IT TO UNNO DOE
0 thoughts on “DAFFY THIS IS A BIG SHAME”
You are a low life . If you were not a so called party promoter it wudda bad and not so bad but u are a party promoter and a try knock smaddy else hustle..How unno wicked so?
So him Man gwan leff him to attend to this. F**k all a dem cuz instead a banton him now those wukliss dancehall people still a go support him. Damm teef! unnu cah Teef wid likkle honor?
You are a low life . If you were not a so called party promoter it wudda bad and not so bad but u are a party promoter and a try knock smaddy else hustle..How unno wicked so?
SAY GOD KNO????????????
Dem a some real life teef no honor
internet dehya fi expose dem klaaat
Met he is not the only person selling bootleg tickets. He is the only one that got caught. A whole leap a hustling out there.
u read whey mi seh?
Wow! him fi get beating and sued.
STR888888888 tek dis ting too far and brite wid it
Shit crazy he that wicked to thief from us the same ppl that support him.him and that thiefing gal bob
dem a real teef dem nuh teef fi survival a teef dem
So him Man gwan leff him to attend to this. F**k all a dem cuz instead a banton him now those wukliss dancehall people still a go support him. Damm teef! unnu cah Teef wid likkle honor?
That’s really shameful of u daffy come on 🙁 u dat desperate fe money to keep u party why u no no tief a Las Vegas with u man & u gal .
Daffy u no partial with stealing any scamming uno jump pon it , u won’t last very long outa road prison a wait pon u very soon mark me word .
Call the law pon him
Met u see yakini in her space suit and her stockings