DANCER RESPIN

maleblinitem
SINCE UNNO MIX IT UP YESSIDEH..HERE IT GUH AGEN…BIG UP TO DI DANCER WHEY DID INA DI GROUP WID MR TWO LEFT FOOT……WHEY USED TO SELL IT VERY BOLDLY FI BUY HIM TINGS DEM……..DI LINX DEM SEH DEM NEVER HEAR OF HIM SELLING TO MAN BUT HIM SELL TO NUFF OOMAN………. HIM USE DI SAME NICK NAME AS ONE OLD TIME ACTOR WHEY USED TO DRESS INA FULL KHAKI AND ACT LIKE BIG BWAAY *wink wink* UNNO KNOW MIIIIIII NAH GUH CALL NO NAME……..BUT BIG HIM UP BECAUSE HIM A SLIM DUNG ALMOST TUH NUTTIN……….AND A SEH A DIABETES TYPE TWO AND HIM NEVA REALLY HEAVY…
SHOUT OUT TO YOU SIR……..BECAUSE DI PEOPLE DEM SEH YUH NEED MORE PEOPLE
DEY DOES NOT BELIEVE YOU…
DEM SEH TO HOW YUH RUN IT RED……SELLING TO ANY AND EEERRRYBADDIE…
YUH FI STOP TELL PEOPLE A DIABETES BECAUSE DEM ALMOSTTTT CERTAIN
SEH……………… SEH………… A SUMTING ELSE
BUT MEMBA SAY……….DI LIKKLE CHICK DEH FROM NEW JERSEY DID DRAP INA UNNO SWING.
YES WI DID HEAR……SUH IT LOOK LIKE SEH
YUH GET YOUR OWN CUT………….WE KNEW THIS WHEN SHE DID SEH…….SHE DID DRAP INA DI GROUP……SO IT WAS ONLY A MATTER OF TIME BEFORE WE HEAR SEH SMADDY GET BITE…
SUH IS YOU?
HEY HAYYYYYYYYYYYYYYYYY DIS A NUH JOKE OHHHHHH TRUE SHE DID FAT UNNO DID TINK SHE WEALTHY IN HEALTH? YOU AND DI NEXT FREN…TINK A ONLY UNNO ONE SHE DID A DASH IT PAN?? WE ARE WAITING FI HEAR BOUT DI RES WHEY SURE TO COME FROM NEW JERSEY………AND BROOKLYN…SELECTORS SELECTORS…DANCERS… WHO DID RUN GO POWDER WID DI PUFF! *have a splendid evening folks* :travel

0 thoughts on “DANCER RESPIN

1. I remember the story with Ashley Puff, lwad a mercy. So it was true that she give the danca the big A? Me boddieeee. Lwad if you not busy come here.

2. Long time bloggers…remember when di story of di puff drop we did say she drop it pan a dancer? Well it has now come full circle..Because all who a talk di tings dont know of di puff so bum bang connectttttttttt

1. Me rateeeee you Jah know. SMH I am one of those long time bloggers who know of this story very well. What a thing.

1. hayyyyyyyyyyyy and mi link doe know nothing bout di jersey ting so when dem fix mi say hayyyyyyyyyyyyyy it is here ..I have a likkle list a dem name so mi a wait ooo

1. JESUS CHRIST OF NAZARETH!!!!! List Metty??????? Are you shittin me????? Di gal really dead ah left list of more grim reapers to come??? :mewek :mewek :mewek :mewek :mewek

1. All these things mek me lock up me pum pum tight enuh. From I was birth, But a how much years now she dead and gone? a lot of bloggers where calling names but me no member them name atall and people were saying dem soon drop like flies. Yes lord what a thing in a farrin and Jamaica.

2. I do remember one name in particular that was called; one d.j from Jersey…she puts new meaning to the phrase “If you dig a grave, dig two”..noooo star!!!!!

2. OMG, Ish is going to get real, no sah this no normal, You see if this danca bwoy eva drop out soon? Jah know I wonder how many more will go? This is sooo not funny I tell you.

1. Remember when she drop out dem say she nuh kill nobody? Dem waa throw off people dem ..Thanks to JMG di next one whey walk wid it nuh return back a J.A and she keeping it low ina di dance dem now..Dem nuh like condom so something was about to jump off one a dese days

3. Yeah I remember the story…it was only a matter of time before names started being called in association with her. Smh. Dem luddy.

4. HOLD UP MET, Hold up! I remember the one that did run een and a defend everything, She was in the dancehall a Jersey nuff nuff and did a big up har friend Puff Puff, She light skin and skinny and tall, Her first name start with an “A” and she did a bwal fi har friend like wow and come pon here and trace off people and a say puff puff did not died of Aids, so you a tell me say SHE “A” have aids to???? or she is just hiding out? But puppah Jesus is what dis?

1. no man mi nuh if she have mi a talk di man dem dat did a defend her……..dem know why and a because dem sleep wid har tuh..is nuff name call

2. dah one deh who u a talk mi never hear her name call ina di 3sum dem wid har but they are so wicked because even her own family owned to her having it..When she got sick and did haffi go a di hospital close to home and it bus out mi ask and good link confirm that it was no rumor so when she did and dem a talk ina air mi neva a look because i knew about 8 months before

1. u know when tings put up here dem love run in and say a lie but yet nuff a dem still sit reading di lies..what dem gwine say to dis now??

5. Met could u possibly rerun or attach di link for the puff story because mi Neva find pink wall yet dem times pls n tonks hon

1. very young but she was troubled spiritually they said…fi har story deep but I hope people know that there are some people who are in satan’s claws and no powers on earth can save them..all the church rejected her

1. Yes man demons..maybe I will write it tonight because pastor Ewing supposed to come this week so him may can shed some light pan people that get possessed n nuh get no help

1. Writing her story would be awesome!! People need to learn enuh because when the bloggers type certain things on here dem need fi LISTEN and tek heed instead a run come cuss we out. Just like when we a say dem fi stop the scamming and the whole heep a illegal ish and the show off pon social media and dem naaah hear. well, we will be right here to read about dem story. Word.

1. come outa mi head that is what im sitting here shaking my head a say..when we talk dem cuss and say is lie

1. Me naaah come out a you rass head! you is me and I is you. LOL. Met OOOOOOOOO, I should a regista fi you website how long and all now. But one day one day.

2. u should oo :peluk mi glad u deh bout today u and tweet can confirm this was said years before..

6. Bwoy, met a loooooong time me deh bout, but me no memba this story, maybe mi miss it…u affi go rerun it, r refresh mi memory. ..pls&tonks… btw..I thought it was my fone this mawning, wen me couldn’t see me pinkwall, …no scare me again like dat…lol…

1. will mek sure dem fix it dem nah run wid my money agen dis year ooo it gwine fix di way mi want it and load properly ..when mi go pan mi tablet and see say mi cudden si nothing mi say my poor bloggers suffering this day :nohope:
      memba new broom oo but old broom still beat it bad

1. Metty,mi did confused tuh ca when mi look mi couldn’t si ah damn ting ah guh fe fling weh mi hi glass…til mi memba seh ah mi son own mi ah borrow temporarily til mi fine mine own lol

2. On my tablet the full page view looked like it was a background page loading on my tablet but when I clicked on individual hyperlink it showed ok. There are a number of websites that load weird like that.

7. U know there was this chick a friend of mine she has a nail shop in half way tree n u know say is a girl family come to har n tell not to do the chick nails anymore because she has HIV and I was so sad the day when she came n my friend carry har outside n tell har smh

1. and dem should know fi stop scorn people wid aids but maybe the family knows what she up to…jamaican women worse dan di men in spreading aids..I had a family member who died of it chuet and she was in denial till 6 months before she did and when dem confirm it she start go mad and run whey when she thought of how many she infected and say dem mus waa kill har

1. Met a true but that was back in the day awareness was not even half way like now, it has caused a lot of ppl to go mad I’m sorry to hear about ur family member it’s not something I would wish on anyone.

8. This again? How many years now ? Met the list is from dem time deh or a new list. Or a story which included names. The DJ name did call in the original Puff story inuh. Met her story need to be told as a precautionary tale. It was a sad one. Oh jeez a Nuff tings exposed on this site inuh. I am sure a few lives were saved even if is fi get tested / treated

9. Listen, mi all hear say one gal name Marve get it from one bwoy weh name dre’ cause him sleep with Ashley puff so this thing bigger than yuh think…it spread all over Jersey. .Another girl name Andrea aka Celine…a dre babymother she tell me say him sick out and him nawh tell nobody a wat happen to him…jeeze…Ashley puff is a wicked bitch

10. @Met, me coulda neva, eva figet miss ashley puff puff saga..What a stress??? memba enuh met, a from fi har story came fi SQUINGY story( the greatest selector that eva grace di face of this earth from bass Odyssey sound system : his saga similar to fi Ashley but not related).

11. You maybe haffi guh run the story again. Unu nah learn a long time we hear about the list and that girl was wicked because she set out fi infect the unsuspecting man dem. Jah know dat story gave me the chills and still do.

1. So why so many are still having unprotected sex and women still getting pregnant at the same or greater rate? Aids have been with us since the mid seventies (believe or not) and the guys start showing symptoms starting in the early 1980s. Why, despite all the warnings, people think they can continue to play Russian Roulette with their lives? If you are going to have unprotected sex, ask for results of STD test. There are many walking around with the disease and don’t even know they have it.

12. I been here from Blogspot days Met…Ashley puff story was one of the biggest suss on Groupie ever! Reading about the girl story shaked me up bad I swear to you I got goose bumps I could not believe it and I remember The dancer name being called. Yes yes how she would fly down to him and send him clothes…was’nt there another dancer too and he died some months back a brown skin one?

13. Cheuty me digger say u a nuh old veteran to di walls but me rate u just the same. The world is so round Causen me did say boy look how me nuh hear nuh follow up since Ashley saga. Boom connect metty me got it!

1. SMH a buck ups meck mi reach ova ya but a so life go still u not even know u a look till u find smh this is sad she intentionally plan to infect then har soul can in peace now knowing all she did???

14. I have a male friend in Jersey he played music sometime also, I confronted him with Ashley story..He knew her and samething he told me is rumour they spreading on the girl.

15. Suh met please tell me a who a the dancer nuh. I remember Ashley puff saga but I can’t recall the list of names

16. Evening met n metters I remember tha Ashley story yah cau all the one wid the sweet pepper nose name get call.

1. maybe later mi start but this should be a lesson to di ones in jamaica whey use facebook n instagram fi look farrin ooman..and farrin man

1. yuh tinka lie shani a regulah dem a sen sen DM pon Instagram a look ooman but where you from fava dog shiit

17. Yes dem a look more than them can manij just fi two piece a clothes n likkle money mi tawk it all di while I’m very skeptical of dese relationships that are formed on social media smh n Jcan men a one a di most licky licky set mi eva buck up pon dem put out all dem good good woman when farrina come ahhhh boyyy

18. Metty, mi head ah hurt mi so can you please just tell us who it is please? :sorry Mi cyaah badda duh nuh more thinking fe todeh..

19. but dem did run cum seh jmg a spred ruma pon ashley seet deh now em neva tek heed caw em nuh deh pon no medz else em cudnt pop dung already sorry fi em raaws

20. (Edited) man stop tell lie bout u have diabetes ,cause when the Ashley Puff story did run your name did call.Everybody kno seh ding-dong love play pon slide nothin new.

1. u call di wrong person name and mi delete u comment because u dont know who u talking about n u come back agen…stop call dat name because know nothing of what u saying

21. Met I remember clearly cause she did keep di bday party n a tink did run go Jamaica n pure a d likiliki dancer dem did run in – But a bag a ppl did run in a say a nevr di BigA – But me did summise say a cover up – lawd have mercy

22. Blessed good evening Met and all others.
    I remember the Ashley Puff story.The selector that is engaged now to that hype salt front girl (yes she same one.lol) name got called back then. :travel

23. Look at some of the most popular selectors in NY, who have been playing out for YEARS and down to skin and bones- some young girls are oblivious to how FAT they used to be, and don’t even know the promiscuous lifestyle they’ve lived for over a decade. That risky sexual behavior will catch up to you at some point, BUT nowadays you can live with HIV it’s detected early and you take the meds. It doesn’t have to eat you up and some carriers look very healthy so you would never know. Wait until one by one they disappear off the scene and no one hears from them.

24. I remember this story, don’t remember names of the supposed victims though. All I remember was the way I felt, like yow people wicked ehh man. In the story she had a apartment weh di government pay for, and she put up dancehall boy dem fi free and a kill them off silently.
    And after that another story run (last year I think) about a dancer boy weh died from aids. (I think he had on purple in the pic) supposedly he got it from her.
    People, a lot of males and females have HIV/aids and don’t have no compassion for others and just give it to people purposely. So people have to wise up use protection and get tested regularly with their partners. Cut down on the whole heap a fornicating.

25. Lawks Met, yuh jog mi memory. KMDT, yes a dart part mi member dat shi use to out up di young man dem and there was something that say somebody saw her taking the bus to get treatment but shi use to guh farrrrr from whey shi live suh dat nobody would know…same story MET? Caaan member names but it did tek days and days fi read comments, nuff ppl di come run een pon di story.

26. May The Lord be with us! I remember this story. It wake mi up to how wicked humans truly are. This lady intentionally kill off people and was very very proud. Come in like she tell herself a 100 before mi dead. (She a sex a 100 man r woman prior to death and leave her sickness with them) hear me, after reading the puff puff story mi shop lock. I say I will wait in God and even then mi ago use sense and get tested.

27. Yessss mi memba to rass! di likkle brown dancer met weh luk dry up him name mi forget. Is weh simply deh dat story lasted for days n days it did deep. Nuff more agih drap out eno

28. good morning met and other metters, I remember this ashly story like it was published yesterday and it was mind boggling. I wonder if it is the dancer guy Marvin? I have not heard of him doing anything lately, and he was quite hype.

29. Met morning how u doing the site much better now I can see everything clearly n I’m on my phone looking good Metsy looking good oh where is the link hon?

30. Lawd Jesus protect wi from the unseen dangers out dere. Das y mi lef fi mi baby daddy wid fi him roaming wireless cocky eh nuh, weh pick up any and every weh, him neva duh nothing, yet fi him name always a call up pan some gal weh gi weh free f**k to tom dick & harry, wah nuh guh so nearly guh so, I dont even mek him stay fi know if a untrue, half truth or a lie, cauz I dont waan affi chop off nobody hood or chop him out a him kin enuh. dats y me do my test dem regular, if my front did eva scratch me, whoa be unto me and him. A serious time now, and dem still a f@%$ widout condom, a wah happen to some a dem eh man, right now before me even kiss smaddy again, straight to d doctor wi aguh fi guh do wi test dem. Some a dem too quick fi f**k, a dont sorry fi not 1 a d man dem weh contract d disease from dat girl, a dem innocent partner at home weh dem carry it go gi, mi heart goes out to. Dem get a 1 hit offa d girl and well feel like dem bingo, only fi find out seh a player as been outplayed. Dem granny neva tell dem seh “a nuh every rain fall dem fi ealk inna it, dem wi ketch fresh cold??? And all some ppl read about this dem still gone bare back widout condom, some ppl wid never learn, dem soon kill out d entire human race wid dem f**ky f**ky self, Pardon and excuse mi indecency yah, some a dem too horny a dat duh them, dem waan castrate cauz if dog passdem dem f**k it, a dont know wah duh dem!!!!

Leave a Reply to Met Cancel reply